Save 'y

Post Reply
Milten
Zbrojny w klawiaturę

Save 'y

Post by Milten »

Witam wszystkim chciałbym seavy z 20 lvl ponieważ wszyskie mi się wykasowały gram bez kodów
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

nie pisze sie seavy tylko savy
Guest

Post by Guest »

Jeżeli już się kłócicie, to poprawnie powinno być save 'y :) lub save-y :)
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Podaj gg lub maila to i może wrzuce.

Up i 2x Up.

Przestać mi tu spamić!!!!!!!!1
Image
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Milten jak dostaniesz te savy to napisz o tym, abym wiedziała, czy temat można zamknąć czy nie. Co do pisowni to zależy. Sądzę, że można napisać savy bądź save 'y lub nazwę spolszczoną sejwy :)
Spoiler:
Milten
Zbrojny w klawiaturę

Post by Milten »

Chce z spellforce 2 ok żabym miał 20 lvl może być w Uram Gor
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

ja potrzebuje sava z krateru po wykonaniu zadania albo na nastepnym lvl bo mam jakis dziwnie obrocony obraz :/
Image
Image
Image
Guest

Ja mogę dać

Post by Guest »

Ja mogę dać save Arthasa który przeszedł już całą grę i ma poziom 30.Specjalizacja Magia żywiołów i ciężkie uzbrojenie jakby co napisz na gg 1610940
reZ
Łowca postów

Post by reZ »

Do Doyla:

Jeśli masz złotą edycje lub spella 2 + dodatek władce smoków Jeśli masz ten dodatek ogólnie oto chodzi to przy mozaice i przy tym szkielecie w kraterze będzie ci się wieszała kamera i nie można dalej grać ale jest sposób ba znalazłem to na ww.gram.pl

ściągnij to co jest w tym temacie i zainstaluj i będzie działać wiem bo u siebie sprawdzałem xD

LINK: http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=301&p=2274 i tam ściągnij ten niby patch naprawiający ten bug pozdro!!!
Image
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

heh dzięki ^^ sorki ze tak późno odpisuje ale po wymianie kompa (min. dysk twardy poszedł) nie miałem adresu forum :/ ale teraz znów wróciłem (mam nadzieję że już na stałe) :P
Image
Image
Image
Post Reply