Spekulacje

Post Reply
Guest

Spekulacje

Post by Guest »

Otóż ciekawi mie co się stało z Norteandem po zakonie świtu. W częsci cieniu feniksa na początku Darius mówi że Nortander walczy i pograżył się w wojnie o kamień feniksa.Z koleji mi się wydaje że Nortander został zniszczony bo jeśli nie dlaczego ludzie przenieśli się na inne tereny ?.Ciekawe dlaczego nortander został zniszczony czy nie wytrzymał piowtórzeń czasowych rohena młodego i starego ? .

Druga spekulacja skoro Rohen młody i stary ciągle ich czas się powtarzał ok ale inni ludzie też wtedy byli więc oni przecież widzieli to że rochen i mlody rochen ciagle sie w czasie powtarzaja. Czyż nie ? to dlaczego nie wspomieli o tym słowem ?

i Trzecia spekulacja co stało się ze slugom run ? w drugiej częsci spell force na początku mowi sie że cykl runiczny został zakonczony ale jak ? jak zginął sługa run ? skoro zostaje obudzony ożywiony w spell force 2 wladtca smokow przeciez powi9nien pamietac co sie stalo po tym jak rohen przeszedl przez portal czasu co sie stalo wtedy z nortandem i z tym slugom run. Wiem ze potem poszedl do krain slonnca (poczatek cienia fenksa0 ale potem co sie z nim stalo po cieniu feniksa

Co o tym myślicie
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Ten sługa run w władcy smoków to inny sługa run który służył Hokanowi.
Image
Guest

Post by Guest »

Nie ten sługa run nie jest inny ponieważ ten sługa run jest z części cienia feniksa . Napewno bo to niemożliwe aby już 3 sługów przetrwało koniec cyklu runicznego. 1sługa run to wojownik cienia 2 sługa run to strażnik feniksa i tym sługą dowodzimy w spellforce2 władca smoków.
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Nie sądze. Jak można dowiedzieć się z historii opowiadanej czasami przez avatara to on zajmował się ochroną Yashy(córką Hokana) i należał do niej(miała jego rune) więc to nie mógł być on w Zakonie Świtu.
Image
Guest

Post by Guest »

A jednak może masz racje.A druga spekulacja

dlaczego rohen się postarzał gdy przeszedł przez portal czasu ? czyż to nie dziwne ? przecież powinien się przeciwnie odmłodzić bo cofnął się w czasie o 10 lat.

Wyjaśniłem już 1 spekulacje.Zamaskowany przerwał cykl runiczny znaczy się cykl czasu w którym młody rohen cofał się w czasie a potem próbował powstrzymać siebie samego przed skutkami przywołania i tak do skutku jednak zamaskowany przerwał ten cykl (Hokan Asis) i zrobił tak że wszyscy magowie kręgu byli pod jego władzą dlatego też Rohen już nie mógł się cofać w czasie.
Guest

Post by Guest »

Odpowiadając na pytanie o sługę run z podstawki i cienia feniksa. Na oficjalnej stronie znajdziemy adnotacje po niemiecku mówiąca że po zabiciu Beliara i uwolnieniu feniksa sługa run stał się zwykłym człowiekiem i powrócił do Szarogórza by kierować zakonem świtu. A miecz cienia przepadł gdzieś bez wieści.
Guest

Post by Guest »

Sługa run walczący ostrzem cienia towarzyszy nam w obu częściach spellforce 2.Jest nim wojownik cienia który towarzyszy nam w podstawce.

I tym który pomaga nam pokonać strażnika bramy w władcy smoków w cytadeli.W podstawce kierujemy nosicielem dusz a w dodatku sługą run którego stworzył hokan do ochrony swojej córki,i to z nim nosiciel dusz podzielił sie smoczą krwią zapewne w wydarzeniach pomiędzy podstawka a dodatkiem,ponieważ w podstawce nie widziałem żadnego sługi run który został by ożywiony.
Guest

Post by Guest »

Moge wiedzie gdzie wyczytałes że wojownik cienia to ten avatar od miecza cienia? Pozatym w spellforce 2 spotykamy innego sługe run. W bramie mieczy to od niego dowiadujemy się przeciez o pierścieniu cienia.
Guest

Post by Guest »

1.Z gry nasz szaikan spotyka się z wojownikiem cienia w bramie mieczy zauważyłem czarne dwuręczne ostrze podobne do ostrza cienia.

2.Podczas rozmowy nasz avatar mówi że nie ufa takim jak on a on mu odpowiada że kiedyś był człowiekiem i że świadomie przyjął ostrze cienia.A nasz av na to że to on ocalił świat przed arynem.A wojownik że pomaga mu bo nie po to ratował świat aby jakaś wariatka go podbiła.Wystarczy uważnie czytać wszystkie dialogi.Jeżeli tego nie ma w grze to chyba ja grałem w jakiegoś innego spela 2.
Dosu666
Zbrojny w klawiaturę

Post by Dosu666 »

Raith ma racje. Wojownik cienia mówi że był Sługą Run. A kto inny może nosić ostrze cienia jak nie nasz stary bohater.

i tak jak Sylar poweidział my gramy sługa run hokana gdyż nieprzypominam sobie żeby w poprzednich czesciach mieliśmy chronić jego córkę etc.

A co do Rohena to nie weim czy dobrze rozumuje ale on najpierw starł się zawładnąc przywołaniem ale zrozumiał swój błąd i cofną się w czasie do swojego wieku młodzieńczego żeby powstrzymać siebie jak był młody daltego jest stary xD.
dawdaw
Skrytopisarz

Post by dawdaw »

Tak Wojownik Cinia to ten Sługa Run tez to zauważyłem a obecny bohater to Szaikan potomek Malakaia.

Wszyscy to już wiedzą. Nie odkopuj starych tematów ! //Soul Keeper
Post Reply