Zapewne wielu z was od dawna szukało kodów do spellforce 2 . Więc podam je wam. Aby otworzyć konsole do wpisania kodów wciskamy ctrl + ] a następnie wpisujemy kombinacje
LogSender:NoManaUsage - Mana się nie wyczerpuje gdy żucamy czary.
LogSender:GiveGood(0000) - w 0 wpisujemy ilość surowców które mamy otrzymać za darmo.
LogSender:AddMoney(0000) - w 0 wpisujemy ilość pieniędzy ile mamy otrzyna c
LogSender:GodMode(1) - Nieśmiertlenośc bohatera (jednak u mie ten kod nie działa)
Gra z kodami jest niczym. Można sobie postawic pytanie "Po co się kupowało?" Chcesz miec frajdę i satysfakcję graj bez. Chodzic z portalu do portalu automatycznie, aby tylko przejśc. SpellForce traci wtedy swój klimat i nie tylko. Wiem o tym, gdyż sam używałem kodów do SpellForce: The Breath of Winter oraz do SpellForce: Shadow of the Phoenix. Uczciwie przeszedłem tylko SpellForce: The Order of Dawn. Żałuję i staram się to naprawic. Gdy znajduję trochę czasu to sobie pogrywam, ale czasem brakuje mi po prostu ochoty po ciężkim dniu.
teraz gram w mroczne wojny i póki co bez kodów, bo podane wyżej nie działają. Ale wnerwiające jest kiedy brakło ci sury, nawalają cię z każdej strony, a o ataku na wroga można pomarzyć...
Kody na God Mode działają tylko na twojego głównego Bohatera. Trzeba pamiętać że po zmianie mapy trzeba kody na nowo wpisywać. Trzeba pamiętać o zachowywaniu wielkości liter.