Zaraza
-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Ja mam podobny problem, ale z czarem "zagłada". Mam ten czar na 4 poziomie i maksymalnie zabiera on 25 HP. Ze "śmierci" ciągne po 65, cierpienia 25. jak chce zagłada zabić kilka słabszych potworków, to tylko nad nimi pojawia sie czarny dymek i nic więcej
Zrobiłem sobie ta postać, bo jak zobaczyłem ostrza - to zapragnąłem tej postaci dosłownie
Ale wróćmy do mojego problemu. Postac przykładowa:
Mam 8 lvl, 4 poziom czarnej magi - smierc i nekro. Do tego dołożyłem Samo ciężkie uzbrojenie, dla lepszych pancerzy i broni. Zagładą chce zabic potwora 4 lvl (grargowy wojownik przykładowo) to nic. dopiero jak uzyje czaru "śmierc" to ginie od 1 hita.
Pomóżcie mi w tym...

Mam 8 lvl, 4 poziom czarnej magi - smierc i nekro. Do tego dołożyłem Samo ciężkie uzbrojenie, dla lepszych pancerzy i broni. Zagładą chce zabic potwora 4 lvl (grargowy wojownik przykładowo) to nic. dopiero jak uzyje czaru "śmierc" to ginie od 1 hita.
Pomóżcie mi w tym...
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
-
Drakon Arach
Zagłada to zaklęcie eliminujące natychmiast potwory o mniejszej ilości życia niż zabiera to zaklecie. Jeśli potór ma większe to zaklęcie nie zadziała...
Żeby zaklecie poskutkowało to albo musisz zranić potwora tak by zagłada mogła go pochłonąć, albo być na większy levelu...
To zaklecie jest do chrzanu. Potem ewentualnie jak osiagniesz level 25 to sie mozesz przejść po słabszych mapach i sie pobawić tym zakleciem
Żeby zaklecie poskutkowało to albo musisz zranić potwora tak by zagłada mogła go pochłonąć, albo być na większy levelu...
To zaklecie jest do chrzanu. Potem ewentualnie jak osiagniesz level 25 to sie mozesz przejść po słabszych mapach i sie pobawić tym zakleciem
No ale jaki tu problem jest? W opisie dokładnie jest napisane jak działa to zaklęcie. Zabija na miejscu, tylko i wyłącznie, gdy przeciwnik będzie posiadał jakąś tam ilość punktów zdrowia. Gdy będzie miał więcej, to zaklęcie tylko "przejdzie" po nim, ale go nie zabije. Nie można za bardzo określić ile hp musi mieć wróg, aby zaklęcie na danym poziomie go zabiło.
Spoiler:
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Niektóre czary śmierci są dobre tj: Śmierć czy kradzież życia. Zagłada to chyba był niewypał w tej grze. Prawda, działa to na pierwszej mapie i drugiej, ale a późniejszch już jest z tym problem. A zaraza? MI dobrze działa na większość potworków... 
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers