spellforce przez internet
-
Guest
spellforce przez internet
Czy graliiście już w trybie multiplayer? Ja tylko raz, udało mi się dopasować z jednym graczem wersję gry, bo niestety mało osób posiada taką jak ja 
-
Guest
-
Guest
i tak nie moge sie polaczyc
mam wszystko tak jak trzeba i nie moge sie polaczyc pisze mi prosze pomuszta
Re: i tak nie moge sie polaczyc
No właśnie a masz tego firewalla włączonego?? Jeśli tak to go po prostu wyłącz w ustawieniach zabezpieczeń, jeśli nie to sie pomysli co da sie zrobić... ( BTW pisz po polskiemu)
-
Guest
-
Guest
-
Guest
Ja niestety nie grałem ale będę miał niedługo feniksa to mam nadzieje że sobie popykam.A tak wogule to szkoda że spellforce przez neta nie jest typowo multiplayerowy jak warcraft czy diablo.Przecież planety ze spellforca są wręcz
stworzone do tego.Wie ktoś może jak wygląda multiplayer w spellforce 2 i jak jest wersja z clicka jeżeli zna ktoś kod z płyty do gry przez net to niech napisze bo niemam instalek.Z góry dzięki.
stworzone do tego.Wie ktoś może jak wygląda multiplayer w spellforce 2 i jak jest wersja z clicka jeżeli zna ktoś kod z płyty do gry przez net to niech napisze bo niemam instalek.Z góry dzięki.
A jaki jest? o.O To to nie ma dwóch runicznych i monumenty (jakkolwiek to brzmi
) się nie naparzają? o.O Nigdy nie grałem, wyskakuje mi "nieprawidłowy nr seryjny", co w sumie jest dziwne bo przy pierwszym uruchomieniu jakoś wpisałem dobry
wresja extra klasyczna.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Też miałem clickową wersję
i z tego co pamiętam żaden numerek nie działał. Teraz (mam EK) w sumie też multi mi nie działa, być może ze mną jest coś nie tak ^^
@gosc_ - racja. Nie patrzyłem na datę o.O wybacz
@gosc_ - racja. Nie patrzyłem na datę o.O wybacz
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz