Handlarze

Dyskusja o grze SpellForce
Post Reply
Guest

Handlarze

Post by Guest »

Ostatnio dokończyłem Cień feniksa i na ostatniej mapce zauważyłem coś czego kiedyś nie widziałem na tej wysepce ze skarbem autorów gry (gitara Libiego,Okulary Arne... bla bla bla) Najpierw pojwaił się kupiec Zanzabar na levelu 50 a potem ten który jest na screenie.Szkielty rozwaliły go bez żadnego problemu nawet ten na 50 zadawał im obrażenia po 10 :P

Mieliście coś takiego? Bo mi Ci kupcy zaczęli wyskakiwać po tym jak jeden z bohaterów mi zdedził. Aha no i pamiętam skądś tych handlarzy tylko nie pamiętam skąt :x Kojarzy ktoś?

Image

P.S. Miałem założyć drugi temat ale jak już jest ten :P Zaczynam teraz oddech zimy czarnym magiem ma ktoś dobry sposób żeby osiągnąć jak najwyższy poziom lekkiego uzbrojenia i magii śmierci naraz? Magia oczywiście na 20 a uzbrojenie 15 min. bo chce ten kostur Hirina później zakitrać ^^
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Mogłeś to napisać w easter eggsach ;d. Też miałam coś takiego. Nie wiem po co i dlaczego tak się dzieje. Ci handlarze byli z Empyrii, to są ci co się kłócili i miałeś zdobyć haracz czy coś.
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

a no w sumie zapomniałem o tym temacie xd może jeżeli sie nie wpisze tego kodu na kruczej przełęczy i nie ma szkieletów to zawijają ten stuff ;p
Post Reply