Cassius Demer

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Post Reply
Dany80
Skrytopisarz

Cassius Demer

Post by Dany80 »

Poszukuje tego goscia gdzie on jest

a i jeszcze to :

1. gdzie moge znalezc info jak "otworzyc " kamien(polnocy - zachod ) w Ostrej skale tam jest jakas kombinacja chyba

2. jest skrzynia tez w ostrej skale , nie chodzi mi o ta z grzybkami , jest nie daleko tego kamienia o ktorym pisze wyzej

Następnym razem użyj opcji "Edytuj". - Kahad
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Cassius Demer jest w Kurhanach Skowytu.

1. Dotknij symboli w następującej kolejności: Oko, Kropla Krwi, Dłoń, Dłoń, Kropla Krwi i Oko.

2. Wiem, że musisz mieć naszyjnik w kształcie gwiazdy, tylko niestety nie pamiętam gdzie go można znaleźć.
Spoiler:
Dany80
Skrytopisarz

Post by Dany80 »

czy na pewno cassius jest w kurhanach bo szukalem i nic
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

Jest martwy!
Dany80
Skrytopisarz

Post by Dany80 »

Dzieki znalazlem go tylko jak go obudzilem to byl spiaca postac , a misja szukaj wskazowek miejsca pobytu cassiusa dalej jest, gdzie mozna zanlezc te wskazowki , zeby krok po kroku ja przejsc , bo mam ja nie zaliczona a jestem juz w misjach z kitharami i krwawym jesionem
Guest

Post by Guest »

Ta śpiąca postać to zupełenie co innego

trupa cassiusa znajduje sie na zachod od miesjsca tego gdzie była ta śpiąca posatć

on leży na takim wzniesieniu malutkim( dokładnie to chyba północony- zachód mapy czy jakos tak)

a jak juz znajdziesz trupa cassiusa to Flink nie bedzie w dolinie szarego zmierzchu tyklo w szarogorzu tam na dole (koło Castagira[to ten co zlecił misje świat cienie])

a ten gwiadkowy amulet to ma takie krasnolud ktory wyjdzie jak na tym kamieniu ponaciskasz te symbole
Guest

Post by Guest »

to znaczy że przeszedłeś obok Casiusa ;d pewnie go nie zauważyłeś bo to normalne leżące ciało powinieneś to rozpoznać bo wygląda to jak grób.Przejdź się jeszcze raz tą scieżką którą doszedłeś do tego typa od gwiazdy i dokładnie popatrz na 100% zauważysz jak zobaczysz takie małe wzniesienie to przejedź po tym kursorem.
Post Reply