Podsumowanie czasów świetności forum.

Możecie pisać tu co nie pasuje do innych kategorii.
Post Reply
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Podsumowanie czasów świetności forum.

Post by Zachary09 »

Drodzy forumowicze!
A jakże drodzy, bo minęło półtora roku odkąd ostatnio zalogowałem się na to forum! Przeszło ono diametralne zmiany, między innymi przeszło na inny hosting (prawdopodobnie przeszło na nowy, gdyż zmieniło layout i szybciej zaczęło się ładować). Ponadto zauważyłem też zmianę bazy danych, gdyż połowa starych postów była nieczytelna z różnych powodów. Ale o tym kiedy indziej.
Pamiętacie, jak wszyscy byli zafascynowani wojnami klanów? Jak wszyscy rzetelnie wypełniali posty podczas waszych własnych tekstowych gier RPG z kartami postaci? Pamiętacie, jak wszyscy pomagali sobie nawzajem w szukaniu partnerów do gry?
To były czasy.
Może pamiętacie coś jeszcze? Dajcie znać, starzy znajomi, bo i z paroma osobami z tego forum bym chętnie wymienił parę słów :wink:
Z najszczerszymi pozdrowieniami,
Zachary
Firmir
Niemy Mędrzec

Re: Podsumowanie czasów świetności forum.

Post by Firmir »

Ja sie chetnie wypowiem. Pamieta ktos moze jeszcze Aryna? To ja. Tez mialem... sam nie wiem ile wlasciwie mnie nie bylo ale stanowczo za dlugo. Mi najbardziej zapadlo w pamiec kilka faktow. A oto i one:
~ mila, rodzinna atmosfera
~ ludzie z ktorymi moglo sie grac przez hamachi
~ poznanie muzyki RoF, dzieki "ocen utwor"
~ rpg i komizm moich bledow kiedy chcialem dolaczyc do rpg
~ nasi kochani modkowie, webmasterzy oraz admini ktorzy tworzyli wraz z nami jedyny niepowtazalny klimat

Tak ja zapamietalem dawne forum.
Pozdrawiam Andrzej (alias Aryn Lodowy Tkacz)
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

Oh no ; _ ; Zebrało Wam się na wspomnienia?
No dobra, na forum jestem długo, lecz nie tak długo jak niektórzy pokroju Dziada, Tallosa, Ai czy Landa. Mozna by na palcach wymienić osoby, które zostały na forum do dzisiaj.
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

A Dziada to już nikt nie pamięta!
(No może ciągłe zmienianie nicków jest trochę mylące, ale cóż...)
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Post Reply