Wrzuciłem ten plik do swojego folderu z grą ustawiłem tak jak mi radziliście , i nic ;/ dałem plik " tylko do odczytu" i nic , odznaczyłem "tylko do odczytu ", spróbowałem i też nic.
Edit: kiedyś dodałem spellforce na steama ( taki program ) i miałem własnie tak ,że pojawia się okno startowe i czarny ekran i tyle.. , tak samo mam teraz , czy możliwe ,że spellfoce gryzie się z steamem , pomimo tego ,ze spellforce jest na E a steam na D?
Problem z grą.
Re: Problem z grą.
Witam,
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc pisze w tym temacie. Mam problem z SP-złota edycja,wszystko jest zainstalowane ale podczas uruchomienia gry wyskakuje komunikat Conflikt:a hook process was faound . Please deactivate all Antivirus and Anti-trojan programs debuggers.
Mój sprze to: Intel core duo 2x2ghz,ati hd 3470,3 gb ramu. i dodam win xp jest swieżo zainstalowany i zapora win jest wyłączona(nawet przez services.msc) i nie mam żadnych antyvir itp
Jak ktoś może pomóc proszę piszcie
//Scaliłem dwa posty w jeden. Używamy opcji "Edytuj"//MA
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc pisze w tym temacie. Mam problem z SP-złota edycja,wszystko jest zainstalowane ale podczas uruchomienia gry wyskakuje komunikat Conflikt:a hook process was faound . Please deactivate all Antivirus and Anti-trojan programs debuggers.
Mój sprze to: Intel core duo 2x2ghz,ati hd 3470,3 gb ramu. i dodam win xp jest swieżo zainstalowany i zapora win jest wyłączona(nawet przez services.msc) i nie mam żadnych antyvir itp
Jak ktoś może pomóc proszę piszcie
//Scaliłem dwa posty w jeden. Używamy opcji "Edytuj"//MA
Re: Problem z grą.
Na gram.pl/cdprojekt.pl jest rozwiązanie tego. Jak to nie zadziałała to reinstall systemu ( wtf ).