Zachary, ta taktyka to była chyba tak, że ustawiasz 4 herosów i awatarka obok gargulców, a najsłabszego bohatera dajesz jak przynęte dla meduzy. Ona jak go zobaczy ożywia gargulce, tamta piątka je pokonuje i zostaje sama meduza. Ale i tak zapwne coś poplątałem.
Co do kodów, jak już mówiłem, ja tam tylko i wyłącznie przyśpieszenie czasu na 3 (godmode psuje jednak rozgrywkę), zresztą jak dla mnie to żadne cheaterstwo, w końcu wszystko dzieje się jak normalnie, tylko że szybciej, nie ma tu żadnych ułatwień.
I uważam, że innych kodów nie powinno się używać. Kłopot z meduzami? Unikasz ich, zamiast zabijać i, jeśli naprawdę bardzo chcesz je wykończyć, wracasz nieco później, z wyższym levelem i lepszymi bohaterami i zwykłym atakiem dajesz spokojnie radę.
Kody
-
Drakon Arach
Meduzę da się zabić nawet tuż po wyjściu z Boskiego Muru.
Ja miałem 20 level i mój avatar i bohaterowie zdołali skutecznie wy eksterminować CAŁY Mulandir łącznie z gargulcami, które też da się zabić.
Meduza może i umie zamieniać w kamień i mocno uderzać, ale wystarczy kapłan, dobra taktyka i ciągły atak i meduza w końcu zginie.
Gra na kodach według mnie jest marnotrawieniem zabawy płynącej z gry. Jaka to przyjemność na nieśmiertelności zabić bossa? Albo przyspieszyć sobie czas? Walka ludźmi w nocy... to jest wyzwanie!
Ja miałem 20 level i mój avatar i bohaterowie zdołali skutecznie wy eksterminować CAŁY Mulandir łącznie z gargulcami, które też da się zabić.
Meduza może i umie zamieniać w kamień i mocno uderzać, ale wystarczy kapłan, dobra taktyka i ciągły atak i meduza w końcu zginie.
Gra na kodach według mnie jest marnotrawieniem zabawy płynącej z gry. Jaka to przyjemność na nieśmiertelności zabić bossa? Albo przyspieszyć sobie czas? Walka ludźmi w nocy... to jest wyzwanie!
Cóż, przyznam się że raz użyłem kodu.. Kiedy przechodziłem grę po raz trzeci (po raz trzeci to chyba było Łucznikiem Umysłu - łuki + magia umysłu) to wkurzyłem się w tej planszy z Olbrzymami (GodMarchia??) i użyłem na surowce i nieskończoną manę, żeby rozwalić tego na 30 poziomie. Poza tym to mi się nie zdarzyło 
Meduzy nigdy nie pokonałem od razu po Boskim Murze ;( Najwcześniej to po Farlornowej Nadziei.
Gra bez cheatów jest pasjonująca, więcej w niej strategii, no i większa uciecha ze zwycięstwa. Tyle w tym temacie
)
Meduzy nigdy nie pokonałem od razu po Boskim Murze ;( Najwcześniej to po Farlornowej Nadziei.
Gra bez cheatów jest pasjonująca, więcej w niej strategii, no i większa uciecha ze zwycięstwa. Tyle w tym temacie
-
PaladynFarlon
- Odbębniacz postów
Re: Kody
ja tylko ArtMoneya używam zeby zmienic wygląd postaci
cheata to raz mi sie zdażyło ale to dlatego ze okropnie sie nudziłem xd
cheata to raz mi sie zdażyło ale to dlatego ze okropnie sie nudziłem xd
Hmm... a ten podpis.... to ważny jest ಠ_ಠ?
Ja tylko używam kodu na odsłonięcie całej mapy, żeby przeanalizować okolice, chociaż teraz to i on niepotrzebny bo większosc map znam prawie na pamieć (szczególnie z zakonu switu) 
-
Weteran Mędrców
- Skrytopisarz
- Postać w RPG: Kordel
A więc tak napiszę w trzech punktach:
1-jak znasz grę jak kieszeń to możesz grać na kodach
2-grasz pierwszy raz to z gry wstaw zdjęcia na stronę żal.pl i miej cheaty dalej i rób z gry guwny
3-ja nie gram na kodach i jestem dumny z mojego wojem na 50 lvl
1-jak znasz grę jak kieszeń to możesz grać na kodach
2-grasz pierwszy raz to z gry wstaw zdjęcia na stronę żal.pl i miej cheaty dalej i rób z gry guwny
3-ja nie gram na kodach i jestem dumny z mojego wojem na 50 lvl
Słowa nic nie kosztują. Wielu z was gra na nich ale nie przyznaje się - bo co, wstyd? Wstyd to kraść.Ludzie lubią łamać zakazy, to mają we krwi od początku świata! 
Ps.
Ja ciebie nie obrażam, a ty zachowujesz się jak rozwydrzony dzieciak.Dorośnij!
Grałem w Spella wiele razy bez kodów - gdy miałem czasu dużo.Kiedyś Ci się znudzi wielogodzinne granie od nowa, wtedy albo sięgniesz po kody albo przestaniesz grać.Kiedy zaczynałem pierwszy raz, pewnie byłeś jeszcze bardzo młody!![moher [moher]](./images/smilies/moher.gif)
Ps.
Ja ciebie nie obrażam, a ty zachowujesz się jak rozwydrzony dzieciak.Dorośnij!
Grałem w Spella wiele razy bez kodów - gdy miałem czasu dużo.Kiedyś Ci się znudzi wielogodzinne granie od nowa, wtedy albo sięgniesz po kody albo przestaniesz grać.Kiedy zaczynałem pierwszy raz, pewnie byłeś jeszcze bardzo młody!

Venetic
-
AdrianGuardian
- Niemy Mędrzec
ja nawet o kodach nie słyszałem i na szczescie ich nie używam