Mój własny kąt.........

Dyskusja o grze SpellForce
Guest

Post by Guest »

ja bym zamieszkał kathai lub w bramie miecza w spellforce 2
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

Ja zamieszkałbym w Szarogórzu, ponieważ miasto to spodobało mi się od samego początku, ma fajny klimat i nastrojową muzykę. Drugą krainą, w której chętnie bym zamieszkał to Liannon, gdyż jest to prowincjonalne miasteczko, gdzie wszyscy się znają, jest blisko Szarogórza oraz ma także fajną nutę w tle;P.
Guest

Post by Guest »

Ja w Siiedmiogrodzie, Dragh Lur, na Górze zimowego blasku, Szarogórzu
Leśny Elf
Skrytopisarz

Post by Leśny Elf »

[usunięty]
Last edited by Leśny Elf on Fri, 29 Apr 2011, 18:40, edited 2 times in total.
Adek384
Skrytopisarz

Post by Adek384 »

Najchętniej to bym zamieszkał w Empyrii. Duże, dobrze bronione miasto. Chociaż mieszkanie w Szarogórzu też byłoby niezłe. To było chyba największe miasto w Zakonie Świtu.
Konradus-Killer
Zbrojny w klawiaturę

Post by Konradus-Killer »

Ja bym zamieszkał z Einarem w mieście rodu Uthan( czy jakoś tak) , bo polubiłem tą krainę . Bym co dzień z nim polować na orków biegał ^^
Craig Un 'Shallach
Niemy Mędrzec

Post by Craig Un 'Shallach »

Ja tam bym zamieszkał w Eloni ( dużo elfek to kusząca propozycja ;p) lub w Liannon ( ładne miasteczko, ładna okolica, ma swój klimat)
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

Fajnie mieszkało by się w Dolinie Sharrow,całej wyczyszczonej(poza Kowalem Dusz).Wychodzę rano ze swojej chatki,przechodzę przez portal,zabijam Kowala Dusz.

Ale tak naprawdę to w świecie SpellForce 'a nie ma czego robić,bo na każdej wyspie są wrogowie.Ale Liannon było by fajne.Gdyby na terenie wszystkich wysp pobudowano miasta i były by tam NPC to by fajnie było.Wstaję rano,odwiedzam Joshuę Hallita,Broka Dallingara,Orthanca i idziemy polować na sarny.Potem idziemy łowić ryby,i patrzeć się na moje wielkie miasto w Szarogórzu(lepiej by było z monumentem elfek,mógłbym zasiać lasy czy jak to się tam mówi).Usunął bym większość gór z Szarogórza.Potem odwiedziłbym hallickiego weterana przy moście w Szarogórzu,i opowiedział o legendzie,gdy mój pradziadek,spotkał się z Rohenem przy monumencie...Lecz SpellForce,to tylko gra...
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Landaen
Łowca postów
Postać w RPG: Falibor

Post by Landaen »

Ja zamieszkałbym w Szarogórzu jako kapitan straży xD. Ewentualnie w Eloni, ale tam jest mało do roboty, a jam mam lekką chorobę lokomocyjno-portalową i nie lubię nimi tak często podróżować.
Mess with the best - die like the rest.
YourDeath
Niemy Mędrzec

Re: Mój własny kąt.........

Post by YourDeath »

Napewno Elonia. Pozostaje jeszcze Ostoja W Władcy Smoków. Piękna kraina.
SilverOfDeath
Niemy Mędrzec

Post by SilverOfDeath »

Of course Mulandir :p. Może innym się wyda to dziwne ale uwielbiam wzgórze palacu krolewskiego .Tą jego zielen ktora odchodzi od resztki mapy i jedyne zasoby wody :D Zawsze lubiałem imaginować sobie jakby to wygladalo tam moje zycie ,kiedy np. schodze w dol i musze walczyc z wrogami . :grin:
1Magol
Odbębniacz postów
Postać w RPG: Eddilard Wolfire

Post by 1Magol »

A ja zamieszkałbym w Bruzdzie! Nie no żarcik tak na prawdę to moim sercem zawładnęły Południowe Góry Wietrzne te pomniki ta infrastruktura! Miejsca do polowań no po prostu miodzio.
Post Reply