Tytani i ich ulepszenia
Tytani i ich ulepszenia
Hej wszystkim ^^. Otwieram taki luźny temat o rozmowie na temat tytanów, tylko nie o ich sile, a o ich "istnieniu". Otóż każda duża kwatera ma do wyboru opcję ulepszenia tytana. Tutaj mam jedno pytanie: Co to daje? Mi się wydaje, że sprawia to, że po ulepszeniu tego, będzie można wskrzesić Tytana, jeżeli zginie, bez ulepszenia tego, tylko raz będzie można go nająć (ale tak mi się tylko wydaje, dlatego pytam dla upewnienia się). Czy np. biorąc Tytana bez ulepszenia coś tracimy z jego umiejętności? A wracając do tematu: Czy opłaca się to w ogóle ulepszać? Jak wy robicie, ulepszacie na wszelki wypadek, czy jednak jesteście pewni siebie i nie pozwolicie do tego, by Tytan wam zginął. Co też myślicie o samym ulepszeniu, czy według was to ma sens, czy po prostu nie mogli zrobić, żeby automatycznie można było wskrzeszać ile się chce? Bo według mnie to by było odpowiedniejsze. Teraz wy się wypowiadajcie. Jeżeli jednak źle zrozumiałem opcję ulepszania Tytanów, to proszę mnie poprawić, bo tego nie jestem pewien na 100% i też nie wiem czy mam to brać (bo mi raczej Tytani nie giną tak często : d).