Najlepsza jednostka

Dyskusja o grze SpellForce
Post Reply
Mexentrius
Skrytopisarz

Najlepsza jednostka

Post by Mexentrius »

W pewien czwartkowy wieczór bardzo się nudziłem ,nie miałem co robić w spell'u ,wszedłem sobie na moją postac z kampanii feniksa ,dokładnie na save przed belialem.Uaktywniłem wszystkie monumenty zrobiłem jednostki każdej z ras i wpadłem na pomysł :D. Otóż zrobiłem coś takiego jak pvp (tylko nie player vs player, tylko jednostka rasy ciemnej vs jednostka rasy jasnej) i tak mnie wkręciło że zrobiłem mnóstwo walk.Potem zrobiłem nawet namiastkę turnieju :wink: .Chciałbym zrobić jakiś większy turnej np. każdy użytkownik postawiłby na jakąś jednostkę i robilibyśmy walki ,albo zrobić pojedynki każda jednostka z każdą i wyniki zamieścili na forum :wink: i ustalili najlepszą jednostkę SpellForce 1 (Złota Edycja).Oczywiście tytani bili by się tylko między sobą :D.
Czy uważacie ten pomysł za dobry?
Pomozecie mi go zrealizować?
Czy ktoś już nie wpadł na niego ^^?
Mimo że coś wygląda na kompletny przypadek zawsze jest częścią jakiegoś planu
Image
Lubisz zderzyć się z pociągiem? To pewnie też nie spodoba ci się walka z KRASNOLUDEM :]
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Re: Najlepsza jednostka

Post by MagnusArias »

Od razu mówię że elfia robotniczka na 47 kładzie mhrocznego niewolnika na 47.

Nie.
Mexentrius
Skrytopisarz

Post by Mexentrius »

A że tak powiem co ma piernik do wiatraka :!: ? Czy była noc czy dzień , czy walka była w lesie???? A i tak robotnicy nie mają z tym nic wspólnego, chociaż jakby się zastanowić można zrobić taki fight :D. Tu chodzi aby zrobić walki WSZYSTKICH jednostek nawet jednostki rasy jasnej ze sobą .Trzeba było by do tego przez neta się zabrać :wink:
Image
Lubisz zderzyć się z pociągiem? To pewnie też nie spodoba ci się walka z KRASNOLUDEM :]
Landaen
Łowca postów
Postać w RPG: Falibor

Post by Landaen »

Piernik do wiatraka ma, żeby daleko nie szukać, mąkę, bo taki wiatrak na młynach się zdarza. Jeśli zaś chodzi o dzień, noc czy las-ludzie lepiej walczą w dzień, elfki dłużej nie padają, kiedy stoją między drzewkami. Więc trzeba pomyśleć, gdzie i kiedy ta walka się odbędzie. Co więcej, są też takie uzdrowicielki czy bębniarze, których zadaniem nie jest walka, a wspomaganie jednostek walczących, więc organizowanie ustawki między, dajmy na to, kapłanem a bębniarzem chyba nie ma sensu.
Mess with the best - die like the rest.
Mexentrius
Skrytopisarz

Post by Mexentrius »

Hmmmm.... rzeczywiście co do bębniarza się zgadzam ale kapłan nie, to tak jakby mag zrowia się bił ,przecież może leczyć siebie :D.A jeśli chodzi o dzień czy noc las itd. to trzeba przeprowadzić walkę w każdych warunkach.Można by też sprawdzić jednostkę najlepszą w grupie i 1vs1 ,byłaby najlepsza jednostka armijna i że tak powiem do "pvp" np. 5 kapłanów vs. 5 trębaczy :wink: (chociaż każdy wie że orkowie są najsłabsze, mają inne zalety :P )

//Edit orkowie poprawieni :D
na przyszłość orki - http://pl.wikipedia.org/wiki/Orka
orkowie- http://pl.spellforce.wikia.com/wiki/Orkowie
Last edited by Mexentrius on Fri, 16 Sep 2011, 14:58, edited 1 time in total.
Image
PaladynFarlon
Odbębniacz postów

Post by PaladynFarlon »

ja tez se takie walki czesto uzadzalem.
P.S. w spellu sa orki ಠ_ಠ?
Hmm... a ten podpis.... to ważny jest ಠ_ಠ?
Mexentrius
Skrytopisarz

Post by Mexentrius »

Musiałeś dawno nie grać.......
proszę poczytaj sobie ;] http://pl.spellforce.wikia.com/wiki/Orkowie
Image
Tallos
Łupieżca tematów
Postać w RPG: Faern Liom

Post by Tallos »

Myślę, że PaladynowiFarlonowi chodziło o orków, a nie o ssaki morskie (:
Why magic is magic?
Image
Karta Faerna
PaladynFarlon
Odbębniacz postów

Post by PaladynFarlon »

Wiem że są orkowie, ale niewiedzialem że są orki czyli te wielorybopodobne stworzenia pływajace w wodzie ;Pd
Hmm... a ten podpis.... to ważny jest ಠ_ಠ?
Mexentrius
Skrytopisarz

Post by Mexentrius »

Mogłeś od razu powiedzieć że źle napisałem a nie jakimś sarkazmem mi tu :D Ale rzeczywiście nie zauważyłem :P
Image
Post Reply