Edytor nie jest kompatybilny z systemami 64 bitowymi. Na windows 7 x86 edytor działa.walus002 wrote:A ja mam problem z uruchomieniem samego edytora wyskakuje taki błąd:
Spellforce 1 map edytor - dyskusja ogólna
Re: Spellforce 1 map edytor - dyskusja ogólna
a zadziała na xp 32bity?
Jeżeli wszystko dobrze pobierzesz i wypakujesz to bez problemu Ci zadziała.zło wrote:a zadziała na xp 32bity?
Czy mógłby ktoś mi napisac jak dodawac jednostki powyzej 30 lv np Belial i inni i jak dodac npc jak np satarius lub rohen?
-
Mexentrius
- Skrytopisarz
Myślę że można ich dodać tylko przez artmoneya
Mimo że coś wygląda na kompletny przypadek zawsze jest częścią jakiegoś planu

Lubisz zderzyć się z pociągiem? To pewnie też nie spodoba ci się walka z KRASNOLUDEM :]

Lubisz zderzyć się z pociągiem? To pewnie też nie spodoba ci się walka z KRASNOLUDEM :]
A wie ktos jak to zrobic?
-
Mexentrius
- Skrytopisarz
Hmmmm tego też do końca nie wiem bo nie mam artmoneya
ale wydaje mi się że trzeba wpisać odpowiedni kod np. na beliala

-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Nie wiem czy Pawemol nie dawał kiedyś na swoim kanale filmiku jak dodać różne jednostki do edytora za pomocą CE / ArtMoneya
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
-
Mexentrius
- Skrytopisarz
Mam! Mniej wiecęj w połowie filmika widać jak dodaje
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-UT7cMmU85s[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-UT7cMmU85s[/youtube]

Czy można edytować mapy z kampanii?
Istnieje w prawym górnym rogu taka magiczna opcja szukaj, która w tym przypadku posiada moc równą samemu wielkiemu Google. Wystarczyło to i owo wpisać i nacisnąć enter: http://spellforce.gram.pl/forum/viewtop ... =42&t=1770, ewentualnie potrudzić się trochę i dokładnie sprawdzić dział o nazwie Mapy, gdzie, jak błyskotliwie zauważam, Twój post został zamieszczony...

Siemka ściągnąłem party 1 i party 2 z pierwszych linków ale wyskakuje error pod koniec wypakowania i nie wypakowuje (nazwa).exe wie ktoś czemu tak się stało ?
Witam!
To wszystko jest bardzo nice, ale nie można [niestety] ściągnąć tego przerobionego edytora bez błędów crc.Mam bardzo szybki net i ściąga mi w momencie, ale gdy to składam, wykasują błędy CRC.
No i jeszcze kwestia samych mapek ktore tu niektórzy montują. Są okropne. Kompletny brak wyobraźni, a może chcenia do poświęcenia czasu na jakieś fajne konstrukcje. Co to za filozofia zrobić powierzchnie napakowaną skrzynkami i kupcami czy NPC?
Spellforce było moją pierwszą grą w życiu, i gram w nią od jej pojawienia się.Lubię ją ot co.Traktuję ją jako jedną z najlepszych [chociaż grafika SF 1 ;d] gier z jakimi miałem do czynienia, a wierzcie mi, jestem bardzo wybredny.Gram czasami w SF 2 WS itd.Ale zawsze wracam do 1.Gdybym mógł ściągnąć w całości ten edytor, zamieściłbym wam tu fajne mapki.
SF to gra dla ludzi z wyobraźnią!
Pozdrawiam
To wszystko jest bardzo nice, ale nie można [niestety] ściągnąć tego przerobionego edytora bez błędów crc.Mam bardzo szybki net i ściąga mi w momencie, ale gdy to składam, wykasują błędy CRC.
No i jeszcze kwestia samych mapek ktore tu niektórzy montują. Są okropne. Kompletny brak wyobraźni, a może chcenia do poświęcenia czasu na jakieś fajne konstrukcje. Co to za filozofia zrobić powierzchnie napakowaną skrzynkami i kupcami czy NPC?
Spellforce było moją pierwszą grą w życiu, i gram w nią od jej pojawienia się.Lubię ją ot co.Traktuję ją jako jedną z najlepszych [chociaż grafika SF 1 ;d] gier z jakimi miałem do czynienia, a wierzcie mi, jestem bardzo wybredny.Gram czasami w SF 2 WS itd.Ale zawsze wracam do 1.Gdybym mógł ściągnąć w całości ten edytor, zamieściłbym wam tu fajne mapki.
SF to gra dla ludzi z wyobraźnią!
Pozdrawiam

Venetic