Komentarze odnośnie Mojej Twórczości
-
Archimonde
- Skrytopisarz
Komentarze odnośnie Mojej Twórczości
Witajcie ponownie. Tutaj możecie komentować całą moją twórczość przedstawioną w temacie ,,Moja Twórczość".
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
Re: Komentarze odnośnie Mojej Twórczości
Yyy, chwila. Czyli zrobiłeś drugi temat po to by komentować to, co jest w tamtym?Archimonde wrote:Witajcie ponownie. Tutaj możecie komentować całą moją twórczość przedstawioną w temacie ,,Moja Twórczość".
Odnośnie prologu
Krótkie, nie czuć klimatu. Masz problemy z powtórzeniami, składnią zdania i interpunkcją (z tym ostatnim, tak jak ja). W którymś miejscu zawaliłeś szyk, gdzieś tam zeżarłeś enter, zaraz potem jakąś literkę. No i znalazłem też miejsce, w którym niepotrzebnie zadomowiła się kropka. Nie potrafię też zrozumieć "oczu wyrażających szacunek". Całość jest spójna, ale przytłacza kompozycją. Na początku dominuje... nic. Wszystko jest takie statyczne, a zaraz potem okazuje się, że pobliskie otoczenie zamieszkiwały miliardy mrocznych stworzeń, które postanowiły się pokazać, bo mag x rzucił zaklęcie. Natomiast jego towarzyszka y choruje chyba na "ja tu tylko sprzątam". Tekst pod koniec zupełnie traci swój urok, a jego autor zasypuje odbiorcę kolejnymi epiforami. Nie czuć akcji, dynamizmu, wszystko nawalone w ch** i zostawione. Janusz wie, czy czekasz, aż tekst jeszcze bardziej się wysuszy, czy że nagle powstanie z niego jakieś arcydzieło. Nie nadaje na prolog czegokolwiek.
Na koniec chcę Ci powiedzieć, żebyś napisał KP do RPG. Jeśli moja sesja ruszy, a Ty dalej będziesz tutaj przebywał, otworzę dla Ciebie drzwi, możesz być pewny.
Na koniec chcę Ci powiedzieć, żebyś napisał KP do RPG. Jeśli moja sesja ruszy, a Ty dalej będziesz tutaj przebywał, otworzę dla Ciebie drzwi, możesz być pewny.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

-
Archimonde
- Skrytopisarz
Hmmmm WTF? Jeśli wg Ciebie źle piszę, to po co mam pisać KP? Tak, towarzyszka choruje na ,,Ja tu tylko sprzątam", bo chwilowo, podkreślam, chwilowo nie ma nic do powiedzenia i do niczego mu się nie przydaję. Jestem w trakcie pisania pierwszego rozdziału, i wezmę sobie do serca twoje rady. Co do kropek, przecinków itp. zapomniałem że to jest nieobrobiona wersja i ją wrzuciłem ( była obrobiona, ale jak kończyłem to mi prąd wyłączyli i się nie zapisało, potem zapomniałem obrobić jeszcze raz ). Krótkie jest, bo krótkie ma być -_-.

Nie wiem, czy potrafisz ze zrozumieniem czytać. Po 1, to jest DOLINA UMARŁYCH. Chyba wiadomo że tu nikt nie przychodzi na spacerek i że jest t u ponuro. Po2. Nie otworzyły się JASKINIE tylko PORTALE do innych wymiarów, planów i płaszczyzn egzystencji, oraz do świata umarłych.Całość jest spójna, ale przytłacza kompozycją. Na początku dominuje... nic. Wszystko jest takie statyczne, a zaraz potem okazuje się, że pobliskie otoczenie zamieszkiwały miliardy mrocznych stworzeń, które postanowiły się pokazać, bo mag x rzucił zaklęcie.
Tak, zdarza mi się to cały czas, nie ważne co piszeW którymś miejscu zawaliłeś szyk, gdzieś tam zeżarłeś enter, zaraz potem jakąś literkę. No i znalazłem też miejsce, w którym niepotrzebnie zadomowiła się kropka.
Hmm, może źle to ująłem. Chodziło o to, że w jej oczach wyraźnie było widać że szanuje swojego mistrza.Nie potrafię też zrozumieć "oczu wyrażających szacunek".
Epifory są specjalnie, co do reszty, Explain please.Tekst pod koniec zupełnie traci swój urok, a jego autor zasypuje odbiorcę kolejnymi epiforami. Nie czuć akcji, dynamizmu, wszystko nawalone w ch** i zostawione.
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”