Konkurs Spellforce
Konkurs Spellforce
Spellforce.gram.pl ma zaszczyt zaprosić wszystkich użytkowników na konkurs Spellforce. Każdy z uczestników ma za zadanie stworzyć pracę artystyczną związaną z grą. Może to być rysunek, grafika komputerowa (także grafika 3d), animacja, film, tekst (prozatorski czy poetycki), mapa do gry... Najbardziej pod uwagę będzie brany wysiłek włożony w pracę, najważniejszy jest dobry pomysł i ciężka praca.
W-jury zostało ustalone. Nagrodą główną będzie specjalna ranga na forum, oraz koszulka "Tron - dziedzictwo". Na waszą Twórczość czekamy do końca lipca. Wysyłajcie je na adres: [email protected]
W-jury zostało ustalone. Nagrodą główną będzie specjalna ranga na forum, oraz koszulka "Tron - dziedzictwo". Na waszą Twórczość czekamy do końca lipca. Wysyłajcie je na adres: [email protected]
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Re: Konkurs Spellforce
A może być gra? Gra promująca stronę czy coś tego typu?
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
Gra raczej nie. Prędzej aplikacja, związana ze Spellforce. Ale musiałbyś wykazać się dobrym pomysłem, bo wszelkie traintery odpadają.MagnusArias wrote:A może być gra? Gra promująca stronę czy coś tego typu?
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
O trainerze nawet nie pomyślałem. Już mi pomysł uciekł z głowy. Czemu to akurat JA mam umieścić baner na innych forach? 
Radzę Ci zapoznać się z bbcodem "you", .MagnusArias wrote:O trainerze nawet nie pomyślałem. Już mi pomysł uciekł z głowy. Czemu to akurat JA mam umieścić baner na innych forach?
Osobiście wezmę udział w konkursie. Nie wiem co zrobię myślę, że będzie to praca graficzna lub też filmik czy nie wiem co jeszcze mogę zrobić z umiejętnościami na moim poziomie.
Stronę reklamuję już wystarczająco, więc nie wiem czy userbaner gdzieś umieszczać.
Do teamu eventu(konkursu). Proszę jakoś sprawdzać czy dzieła użytkowników wykonane są własnorecznie, w przypadku pracy graficznej użytkownik powinien wysłać czyste .psd projektu. To tylko moja propozycja, róbcie jak uważacie.
Stronę reklamuję już wystarczająco, więc nie wiem czy userbaner gdzieś umieszczać.
Do teamu eventu(konkursu). Proszę jakoś sprawdzać czy dzieła użytkowników wykonane są własnorecznie, w przypadku pracy graficznej użytkownik powinien wysłać czyste .psd projektu. To tylko moja propozycja, róbcie jak uważacie.
-
Archimonde
- Skrytopisarz
Dobra zmajstruję jakiś filmik. Ale mam pytanie. Czy musi byś tylko 1 część spella czy może być z obydwu? Powodzenia Pawemol. Pewnie ty wygrasz 
PS. Jakby ktoś chciał zobaczyć to co dotychczas zrobiłem, zapraszam na Mój Kanał YouTube
PS. Jakby ktoś chciał zobaczyć to co dotychczas zrobiłem, zapraszam na Mój Kanał YouTube
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
Ach wybacz. nowych funkcji akurat nie znam BBCode
Zgłaszam się jak coś.
Archimonde wrote:Dobra zmajstruję jakiś filmik. Ale mam pytanie. Czy musi byś tylko 1 część spella czy może być z obydwu? Powodzenia Pawemol. Pewnie ty wygrasz
Praca może być związana z obydwoma częściamy Spellforce. Jeszcze dzisiaj poprawie głównego posta w tym temacie, by rozwikłać inne niejasności
Ja chyba zrobię filmik... a i czy można dać więcej niż jedną pracę(jeśli tak, to czy można dać też coś w rodzaju poradnika?) I czuje się po prostu zaszczycony stwierdzeniem, że oczywiste jest moje zwycięstwo. Co do nagrody, to można by dać umieszczenie wybranej przez zwycięzcę strony w linkach na stronie.
Każdy uczestnik może wysłać tylko jedną pracę.Maciej wrote:Ja chyba zrobię filmik... a i czy można dać więcej niż jedną pracę(jeśli tak, to czy można dać też coś w rodzaju poradnika?) I czuje się po prostu zaszczycony stwierdzeniem, że oczywiste jest moje zwycięstwo. Co do nagrody, to można by dać umieszczenie wybranej przez zwycięzcę strony w linkach na stronie.
Kolejny nie ogarnął tej funkcji Hju, nie wiem, czy wprowadzanie jej, to dobry pomysł. Mhm, cóż, skorzystam tak czy siak. IMO zwycięzca powinien zostać zniszczony przez Dziada w SF i dostać specjalną rangę. No i niech zostanie na forum dłużej, niż miesiąc...
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

Re: Konkurs SpellForce
Ja chyba specjalnie na konkurs nic nie przygotuję, ale zapowiada się ciekawie. Na youtube jako promastermage ( http://www.youtube.com/promastermage ) dodaję jakieś filmiki o SF i nie tylko.
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Dziękuję za ukłon w stronę GIMPowców(...) w przypadku pracy graficznej użytkownik powinien wysłać czyste .psd projektu
Jeżeli chodzi o moje pomysły... może coś nabazgram/napiszę/pobawię się w SFowego modera. Może, jak znajdę trochę czasu.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."