Gdzie one są?

Post Reply
Twórca
Skrytopisarz

Gdzie one są?

Post by Twórca »

Witam mam pewien problem.

Wygrałem wszystkie pojedynki na arenie i po zdobyciu nici nie wiem gdzie mam szukać potworków(?), czy tego czegoś które widze dzięki nici szukałem w laboratorium malakaia , wodogrzmotach i nie mogę znaleźć .

Gdyby był ktoś na tyle miły i podpowiedział gdzie mam tego szukać bym był wdzięczny. :)
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Re: Gdzie one są?

Post by MagnusArias »

Już był poruszany ten temat. Stwory są widoczne na minimapie. W Wodogrzmotach przy portalu do wyjścia, na innych mapach też przy portalach prawdopodobnie.
Twórca
Skrytopisarz

Post by Twórca »

Znalazłem tylko w dolnej krainie, w dragh lur całą mapę przelecialem i nie było ich.
Drzewiec
Odbębniacz postów

Post by Drzewiec »

Też tak miałem wydaje mi się ze one znikają nie licząc tego w dolnej krainie po pokonaniu Nora na arenie
Twórca
Skrytopisarz

Post by Twórca »

znalazłem kolejne w pieśni szkła i reszty nic nie znalazłem
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

Na minimapie nie wyświetlają Ci się portale wyjścia? Bo zazwyczaj przy nich stoją bossowie (wyjątkiem jest chyba w Kuźni Szkła? Nie pamiętam). Ale oni muszą być podświetleni (chyba że to za leży od wersji gry).
Twórca
Skrytopisarz

Post by Twórca »

Portale wyjścia pojawiają się na minimapie ale tam bossow nie ma (tylko w pieśni szkła znalazłem przy portalu a w kuźni ognia nie byl przy portalu) szukalem wszedzie na stalowym wybrzeżu itp. i nie ma...

ps. Jeszcze mam pytanie czy w tym "zestawie itemków" z bossów ( tych od nici) jest szata taka jaką mają błogosławieni i Riddengard?

/edit Już to chyba rozwiązałem trzeba pokoleji ich zabijać i szukać mobków z nici :D

Narazie mam z wodogrzmotów i magnetycznych kamieni, jeśli będzie inaczej napisze kolejny edit ;)

/edit2 Już zdobyłem wszystkie więc myśle że można zamknąć temat
Post Reply