Arena, Gra dowolna

Aryn Lodowy Tkacz
Zbrojny w klawiaturę

Re: Arena, Gra dowolna

Post by Aryn Lodowy Tkacz »

Najlepiej za pierwszym razem rozbuduj se tanka, później zobacz jakie ma ten potwór słabości i w czym jest silny to się na te możliwości zabezpiecz a jak będziesz gotowy to go zaatakuj.

Jeśli chodzi o Nora to najpierw odciągaj pojedynczo cienie i poświęcając jedną jednostkę spraw by były widzialne a następnie ukatrupiaj i tak do czasu aż wszystkie cienie padną a później zajmij się Norem, ale uważaj na jego masowe ataki!
"Nic nie jest wieczne, nawet Bogowie!"
Image
Image
vidarius
Skrytopisarz

Post by vidarius »

On nie ma słabości a na trujące żądło nie ma zabezpieczenia.
Tak właściwie to dobrze zrobiłem biorąc wojowników smoka?
Aryn Lodowy Tkacz
Zbrojny w klawiaturę

Tak gdyż są to najsilniejsi dostępni bohaterowie a posiadając szaikańskie umiejętności nie tylko mają dostęp do dodatkowych umiejętności ale i do nowego ekwipunku :D
Ja do Tysiącookiego wziąłem Awatara gdyż może mieć najwięcej życia i pancerza ze wszystkich walnąłem mu najlepszą broń i zaatakowałem a magom dałem jak najlepsze leczenie jak na ich umiejętności oraz pozostałym łuki tak więc boss walił awka on go magowie leczyli awka na full a łucznicy pomagali;
Jeśli to nie pomorze to opisz mi staty twojego awatara oraz jego eq i ewentualnie bohaterów i wyślij mi na PW, by nie pisać już więcej postów nie związanych z tematem :lol:
Image
Image
vidarius
Skrytopisarz

Post by vidarius »

Dobra jakoś się udało. Ale z tymi uzdrowicielami nie wszystko dobrze wyszło bo kontratakowali na pająki.
Aryn Lodowy Tkacz
Zbrojny w klawiaturę

Jeśli jeszcze z kimś będziesz miał problem jeszcze z kimś to pisz :D

PS. Czy to prawda, że w Rozgrywce Dowolnej można tworzyć sę broń i pancerze tak jak w Kampanii WS :?:
Image
Image
KPCezar
Odbębniacz postów

Post by KPCezar »

Mi Arena wychodzi taśmowo - Nora zabiłem tylko raz, ale po co więcej, nie ma po nim rzadnych itemów. Łącznie to mam teraz z 20 awatarów posiadających pełne komplety. Rada - zostaw w kapliczce uzdrawiającej najgorszego wgl ciebie bohatera. resztę ustaw przy najbliższym murze wywab boga i jego "kamratów" i walcz. Jak zginą ożywiaj i znów atakuj - tak w kółko.

Edit: Odp. Nie niemożna, są te klejnoty i ruda (u kupca), ale nie ma stołów.

Nie dublujemy postów, staraj się wykorzystywać funkcję "edytuj". ~Vinrael
Cimid
Niemy Mędrzec

Post by Cimid »

Witam,

nie wiem czy to forum jeszcze żyje, tak samo nie mam pojęcia czy ten topic wciąż jest odwiedzany i aktywny. Niemniej jednak, chciałbym się podzielić swoim pomysłem na pokonanie Niethalfa. Jest to sposób dosyć niekonwencjonalny i wielu może go uznać za *oszukańczy* i nie dający satysfakcji, jednakże taktyka jest nadzwyczaj skuteczna acz banalna w swojej prostocie :D Do ubicia krasnoludzkiego boga wystarczy bowiem jedna postać i to nawet bez żadnego eq :D Mianowicie, rzucamy na naszego krasnalka zauroczenie (lvl 19 krasnala da się zauroczyć nawet jednym z towarzyszy naszego ava bez rozwiniętej magii umysłu na ten 2 lvl), a gdy pokurcz już jest w naszej władzy, przyprowadzamy drugą postać (chyba, że postać która ma zauroczenie również posiada ten czar) i rzucamy płonącą krew. To uczyniwszy spierniczamy aby dalej od krasnala, bo jak się zauroczenie skończy to może się nieco wkurzyć :P Dla pewności, można go też zaparkować na przeciwległym rogu mapy :) I tyle, cierpliwie czekamy aż Niethalf wyzionie ducha i zgarniamy loot :) Szkoda, że ta taktyka działa tylko na wrogów poniżej 27 lvla (nie uwzględniając różnych modów podnoszących maksymalny poziom do 50) przy założeniu, że nasz av ma wymaksowaną tę gałąź magii umysłu :)

Sam się zdziwiłem, że to w ogóle działa :D
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

To nie ma sensu.
Post Reply