Bug? Ognista kuźnia PROBLEM

Post Reply
Archanor
Niemy Mędrzec

Bug? Ognista kuźnia PROBLEM

Post by Archanor »

Otóż gram i doszedłem do Ognistej Kuźni (Kampania CMW). No i podchodzę do dr.Mausera zamienionego w wilka. I on coś papla o tych dźwigniach. No i je ustawiłem i gadam ponownie z normalnym gostkiem z kuszą. Ale jak skończę z nim dialog to coś odwala w grze. Nie mogę w ogóle nic robić tylko sterować postaciami i jednostkami których nie widzę i gapie się tylko w jedno miejsce w górach i nic . Mam program Camera Fix .... tylko nie wiem jak go użyć. Proszę o pomoc. PS. mam tez drugiego bug`a bo jak na Kora [ork] pokazuje ze on jest mistrzem we wszystkich umiejętnościach związanych z bronią itd. :cry: :cry: :cry: . Używałem programu Artmoney na początku gry i dodawałem głównemu bohaterowi punkty umiejętności. I teraz jest na w pół magiem i na w pół wojem. A i mam pytanie drugie czy Kor cały czas ma tylko jedną i tą samą umiejętność POTĘŻNE UDERZENIE ? :pupcia: Proszę o szybka odpowiedz ponieważ moi starsi [moher] zaraz do domu wracają!
Tallos
Łupieżca tematów
Postać w RPG: Faern Liom

Re: Bug? Ognista kuźnia PROBLEM

Post by Tallos »

Program Camera Bug Fix działa tylko wtedy:

Code: Select all

"Aby poprawka spełniła swoje zadanie musisz wczytać stan gry sprzed teleportacji do krainy, 
w której występuje problem z utratą kontroli nad kamerą."
Na pozostałe pytania nie znam odpowiedzi.

BTW: A co do tego mają Twoi starsi? ;>
Why magic is magic?
Image
Karta Faerna
Archanor
Niemy Mędrzec

Post by Archanor »

Bo musiał bym zejść z kompa. Akurat za to że dostałem 6 z majcy mi pozwolili wejść na kompa.
Aryn Lodowy Tkacz
Zbrojny w klawiaturę

Post by Aryn Lodowy Tkacz »

Tak Kor ma tylko jedną umiejętność i nie da się jej zmienić.
"Nic nie jest wieczne, nawet Bogowie!"
Image
Image
Post Reply