aury

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Post Reply
kurtis
Niemy Mędrzec

aury

Post by kurtis »

Mam pytanie dot. białej magii.A mianowicie, czy można więcej niż jedą aurę aktywować naraz jednym awatarem? Jeżeli tak to prosiłbym o podanie maksymalnej ilości, jaką można aktywować.
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Re: aury

Post by MagnusArias »

Można aktywować tylko jedną aurę, jak na razie nie znaleziono żadnego buga pozwalającego na kilka aur.
kurtis
Niemy Mędrzec

Post by kurtis »

czyli np. nie mogę użyć naraz aury siły ze zdrowia i aury szybkich ciosów ze wzmocnienia? Dobrze rozumiem?
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Co prawda efekt Aury Siły będzie się utrzymywał jeszcze przez jakiś okres, to po jakimś czasie minie (zależnie od poziomu czaru). Przez ten krótki okres, gdy poprzedni "dopalacz" wciąż Cię wzmacnia, możesz wyczarować inną aurę (tutaj Twoja przykładowa Aura Szybkich Ciosów) i być pod wpływem obu. W każdym razie, dwóch na raz mieć nie można. Dodam jeszcze tylko, że Rozproszenie (obojętnie czy białej aury, czy czarnej) działa tylko na samo zaklęcie, nie na efekt.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
kurtis
Niemy Mędrzec

Post by kurtis »

a ile efektów różnych aur można naraz mieć na sobie?
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Nie sądzę, by były jakieś ograniczenia. Jak jednak powiedziałem, efekt wygaszonej aury po chwili znika, więc nie powinieneś się martwić o to, że dojdziesz do nieistniejących limitów.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
kurtis
Niemy Mędrzec

Post by kurtis »

Ok dzięki za odpowiedź.Bardzo mi pomogłeś.
Twórca
Skrytopisarz

Post by Twórca »

Jedyny bug z udawana smiercia znalazlem. Moge miec dwie naraz i chodze normalnie a moobki ani wieze nie atakuja mnie :) v 1.53
piotrkam99
Skrytopisarz
Postać w RPG: Spawacz

Post by piotrkam99 »

Ja mialem raz na obie efekt 5 aur.Aura szyb.cios,aura sily,aura uzdrowienia,aura swietosci i aura szybkiego chodu.
Post Reply