Problem, budynki krasnoludów na etapie Kurhanów Skowytu

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Post Reply
Wishmaster
Niemy Mędrzec

Problem, budynki krasnoludów na etapie Kurhanów Skowytu

Post by Wishmaster »

Od razu pisze że nie znalazłem nic na forum, ok? Dobra. Mój problem jest taki - ewidentnie coś przeoczyłem ponieważ nie mam zbytnio szans na ukończenie części fabuły w Kurhanach Skowytu, z powodu braku małych kwater krasnoludów, właściwie to małych i średnich. Nie mogę rekrutować więcej niż 10 krasnoludów ponadto nie mogę też wybudować sanktuarium ze względu na brak kwater średnich. Przeoczyłem coś zapewne tylko nie mam zielonego pojęcia gdzie... W Ostrej Skale coś jest? Dolinie Szarego... ee... zmierzchu? A może w ogóle w płd. górach wietrznych? Nie wiem już co robić. Pomocy! Gdzie szukać?
Craig Un Shalach
Skrytopisarz
Postać w RPG: Lotar Bishop

Re: Problem, budynki krasnoludów na etapie Kurhanów Skowytu

Post by Craig Un Shalach »

W dolinie szarego zmierchu, lub nawet i Północnych Górach Wietrznych były skrzynki z planami jednostek krasnoludów. Czy to je dobrze przejrzałeś i wszystko zabrałeś?

A może przez przypadek ten plan sprzedałeś?

Poszukaj, wróć się i na spokojnie... a jeśli nie możesz znaleźć to wczytaj jakiś wcześniejszy stan gry i zagraj jeszcze raz ale uważniej.

Tak, btw... w Ostrej skale jest plan jednej jednostki krasnoludów. Zajrzyj tam przed doliną ;) Mapa wcale trudna nie jest... wystarczy pokombinować.
Wishmaster
Niemy Mędrzec

Post by Wishmaster »

Wielkie dzięki. Prosiłbym jeszcze o dwie rzeczy... namiary na te skrzynie/plany (np. kierunek geograficzny), tak dla uproszczenia i jeszcze jedno... W Ostrej Skale jest taka skrzynia zamknięta na klucz. Skąd go wziąć? Z góry dzięki za pomoc :D
Craig Un Shalach
Skrytopisarz

W Dolinie Szarego zmierzchu były bodajże przy Uriasie, w tej twierdzy.

W Północnych górach Wietrznych - portal do Doliny Szarego Zmierchu, ostatnia baza nieumarłych, skrzynie są przy portalu i przy bazie. Południe i to całkowite.

A tamta skrzynie zamknięta na klucz... to pewnie ma związek z misją u Tworsinka. Zbierz wszystkie możliwe grzyby na mapie (jednak wszystkich nie zbierzesz). Zostanie ci mimo wszystko jeden grzyb do zebrania. Wtedy lecisz do Tworsinka, on ci daje klucz i będziesz mógł dokończyć zadanie. Ale uważaj, bo jak otworzysz skrzynie to ci wyskoczy taki niemiły przeciwnik do pokonania (podstaw tam armię lub bohów). Za jego pokonanie jakiś topór.
Wishmaster
Niemy Mędrzec

Post by Wishmaster »

Wielkie dzięki! Dokładnie o taki opis mi chodziło. A... może ktoś podać namiary na średnie kwatery? Bo znalazłem już chyba wszystko oprócz nich. Raz jeszcze wielkie dzięki! :)
Craig Un Shalach
Skrytopisarz

Średnie kwatery w takim razie muszą być przy portalu do Kurhanów Skowytu. Innej opcji nie ma... (chyba, że przy tamtych miejscach, które wcześniej ci podałem , źle patrzyłeś...)
Wishmaster
Niemy Mędrzec

Post by Wishmaster »

Możliwe, starałem się być dokładny i rozrywałem całe mapy na wszystkie strony żeby znaleźć. Ale... poszukam raz jeszcze, skoro tak twierdzisz.
Post Reply