@Up Ja nie mam na celu przekonania was , że czcionki są ważniejsze niż użytkownicy, regulamin , administratorzy itd. Ale spójrz logicznie. Pisząc
bardzo dobry poradnik możesz używać normalnej czcionki , ale gdy użyjesz innej to ważniejszy tekst lub fragment stanie się łatwiejszy do zrozumienia. Oczywiście nie musicie się ze mną zgadzać , wiem że każdy ma inne poglądy. Ja natomiast uważam , iż to jest bardzo dobry pomysł oraz przyciągnie więcej użytkowników. Poza tym lepiej czyta się post napisany za pomocą
Tahomy , niż czcionki takiej co jest teraz. Ja bynajmniej jestem na
Tak.
Co do samego tematu mam także inne propozycję. Zauważyłem , że gdy dodając obrazek nie można wstawić go w wielkości większej niż
xxx pikseli. No i to właśnie debilne denerwuje , gdyż nie chce np. mi się obrabiać każdy obrazek w paincie. Tak więc proponuję zainstalować odpowiedni plugin , zmniejszający obrazki , które są za duże. Przy obrazku pisało by np. Zmniejszono o 30%. Natomiast po kliknięciu w ten obrazek natychmiast w przeglądarce otwierała by się nowa karta z obrazkiem rzeczywistej wielkości. Bardzo proszę o komentarz do tego pomysłu , może wejdzie w życie forum