Który z Tytanów jest najlepszy?
Re: Który z Tytanów jest najlepszy?
Według mnie najlepszy tytan , to tytan Szaikanów. Sam da rade rozgromić 20 jednostek. Njalepszym jego czarem jest kula ognia , hp też nie ma mało. Z kolegą sprawdzaliśmy , który tytan wygra i ten zawsze wygrywał.Osłaniany przez Łuczników i Smoki jest praktycznie nie do pokonania , nie mówiąc już o uzdrowicielach.
Robi się spam ! ;/
Dla mnie ten temat nic nie wniósł.
Spam, owszem jest. W postaci Twojego postu, bo zupełnie nie związany jest on z tematem dyskusji. Jeśli Twoje kolejne posty (bo ten jest pierwszy! na forum) mają być w podobnym tonie, to lepiej nie pisz nic.
Temat za to być może wniósł coś dla innych użytkowników, skoro nadal w nim dyskutują //STL
Dla mnie ten temat nic nie wniósł.
Spam, owszem jest. W postaci Twojego postu, bo zupełnie nie związany jest on z tematem dyskusji. Jeśli Twoje kolejne posty (bo ten jest pierwszy! na forum) mają być w podobnym tonie, to lepiej nie pisz nic.
Temat za to być może wniósł coś dla innych użytkowników, skoro nadal w nim dyskutują //STL
Jak większość uważam, że najlepszym tytanem jest Smok. Przy niewielkiej obstawie (5-10 łuczników+5-10 magów krwi), a czasem nawet i solo (o ile przeciwnik nie stworzy własnego Tytana) można go wysłać nawet na większe bazy wroga. Na drugim miejscu postawiłbym Insekta Paktu. Skille od czarnej magii+rozproszenie tworzą walkę cudownie prostą
. Nad 3 miejscu pozostają dla mnie Wojownik Światła i Władca Ognia. Doświadczalne walki między nimi jakie przeprowadzałem prowadziły zwykle do wniosków typu: na 10 walk wynik 5:5, na 5 walk wynik 3:2. Są oni wg. mnie bardzo wyrównani, podobne dmg. skilli, jeśli jest różnica w hp/manie, to chyba niewielka.
je to mam z tym mały problem nie wiem jakiego wybrać każdy jest dla mnie dobry ale czasem znajduje wady zbyd duże np. królestwa ma mały atak itp. ale najbardziej podoba mi się... żaden dlatego nie głosuje bo jeszcze się nie namyśliłem
-
Aryn Lodowy Tkacz
- Zbrojny w klawiaturę
Według mnie tytan shaikan powinien być tak silny gdyż ich rada posiada najmniejszą liczebność..
Tytan królestwa w połączaniu z druidkami i magami nie do zabicia jak dla mnie oczywiście
niech Aryn ma was wszystkich w opiece XD
Jeśli mam pisać obiektywnie, to najlepszy jest Tytan Shaikan... Nie ze względu na mają sympatię dla niego, bo najbardziej lubię Tytana Królestwa, ale on jest po prostu najlepszy! Potrafi sam rozwalić 1/3 armii jeśli nie skupi się na nim ognia...