Kilka problemow.
-
Guard Anvares
- Skrytopisarz
(mój pierwszy post,witam na forum wszystkich Userów i Moderatorów
)
mam problem,otóż za każdym drugim razem,gdy próbuje włączyc SP słychac dźwięk,ale niema obrazu(czarno jak w...) na czucie coś klikne,ale obrazu niema
czyja to może byc wina?
dzieje sie tak zawsze i tylko reset "twardy" /wyłączenie kompa pomaga
czyja to wina? dodam że SP leci mi na wysokich detalach,mój sprzęt to
AMD Athlon(tm) 64 Processor 2800+
512 RAM
RADEON 9600 Series AGP - karta video (128 VRam)
i karta dźwięku Realtek AC '97 Audio
Direct 9.0
mam problem,otóż za każdym drugim razem,gdy próbuje włączyc SP słychac dźwięk,ale niema obrazu(czarno jak w...) na czucie coś klikne,ale obrazu niema
czyja to może byc wina?
dzieje sie tak zawsze i tylko reset "twardy" /wyłączenie kompa pomaga
czyja to wina? dodam że SP leci mi na wysokich detalach,mój sprzęt to
AMD Athlon(tm) 64 Processor 2800+
512 RAM
RADEON 9600 Series AGP - karta video (128 VRam)
i karta dźwięku Realtek AC '97 Audio
Direct 9.0
-
Guard Anvares
- Skrytopisarz
16.Gdzie po questach znajdują się Talia Storm oraz Joshua Hallit?
17.Jak można zdobyć zaklęcie zamieć?
18.Kto dokładnie wytłumaczy jak zrobić questa "Zdrajcy" dostanie pochwałę.Zdobyłem mapę i gadałem z Morthon Tharme.Winny chyba jest ten koleś w takiej zbroi podobnej do tej co miał Udwin.
17.Jak można zdobyć zaklęcie zamieć?
18.Kto dokładnie wytłumaczy jak zrobić questa "Zdrajcy" dostanie pochwałę.Zdobyłem mapę i gadałem z Morthon Tharme.Winny chyba jest ten koleś w takiej zbroi podobnej do tej co miał Udwin.
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
1. Talia bodajże przechodzi przez portal i w niewyjaśnionych okolicznościach zostaje uprowadzona przez demony z Mulandiru ;P Joshua też chyba znika, a jeśli nie, to chyba zostaje w Warownej Jamie.
2. Jak? Jeśli nie trafisz na nie losowo, to będziesz musiał ubolewać, bo chyba nie da się go kupić. Jeśli nawet, to przygotuj się na spore wydatki... W ostateczności, możesz sobie za pomocą AM usunąć całe złoto i dodać zaklęcie "zamieć" do ekwipunku. To się nazywa uczciwość w cheaterstwie xD
3. Najważniejsze jest to, byś dostając list od zbrojmistrza z Twierdzy Mrocznego Wiatru (?), tj. tego, który miał zbroję podobną do Udwina, absolutnie nie biegł to Tanary, bo uniemożliwi Ci to zaliczenie zadania. Mając ten list, na tej samej mapie, udaj się na północ (broń Rydzu nie do portalu!) i przeszukaj wszystkie skrzynie, jakie tylko znajdziesz. W którejś z nich (albo przy jednym potworku) otrzymasz mapę. Dziennik powinien Ci się zaktualizować, a Ty powinieneś biec do Morthona. Pogadaj z nim o tym, że pismo, w jakim został napisany list i wskazówki na mapie są napisane identycznym charakterem. Potem pomów ze zbrojmistrzem i zabij go. To chyba na tyle, w razie problemów, śmiało pytaj!
EDIT: Gdybyś jednak oddał już list Tanarze, możesz grę oszukać i za pomocą AM (tak, zlinczujcie mnie!) dodać go sobie do ekwipunku ponownie.
2. Jak? Jeśli nie trafisz na nie losowo, to będziesz musiał ubolewać, bo chyba nie da się go kupić. Jeśli nawet, to przygotuj się na spore wydatki... W ostateczności, możesz sobie za pomocą AM usunąć całe złoto i dodać zaklęcie "zamieć" do ekwipunku. To się nazywa uczciwość w cheaterstwie xD
3. Najważniejsze jest to, byś dostając list od zbrojmistrza z Twierdzy Mrocznego Wiatru (?), tj. tego, który miał zbroję podobną do Udwina, absolutnie nie biegł to Tanary, bo uniemożliwi Ci to zaliczenie zadania. Mając ten list, na tej samej mapie, udaj się na północ (broń Rydzu nie do portalu!) i przeszukaj wszystkie skrzynie, jakie tylko znajdziesz. W którejś z nich (albo przy jednym potworku) otrzymasz mapę. Dziennik powinien Ci się zaktualizować, a Ty powinieneś biec do Morthona. Pogadaj z nim o tym, że pismo, w jakim został napisany list i wskazówki na mapie są napisane identycznym charakterem. Potem pomów ze zbrojmistrzem i zabij go. To chyba na tyle, w razie problemów, śmiało pytaj!
EDIT: Gdybyś jednak oddał już list Tanarze, możesz grę oszukać i za pomocą AM (tak, zlinczujcie mnie!) dodać go sobie do ekwipunku ponownie.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

-
Drakon Arach
Co do zaklęcia zamieć to pamiętam, że można takowe zaklęcie dostać. Mam w głowie kilka postaci, które dają dobre zaklęcia za wykonanie zadania i jedną z nich jest właśnie Talia... dawała ona kilka zaklęć wysokopoziomowych, w tym jakieś właśnie typu ,,deszcz 'Shalach, ale po próbie odbicia Sartariusa (i jego śmierci). Nie jestem pewien, ale też mi po głowie chodzi Archont z doliny Nocnego Szeptu za jego uwolnienie (pamiętam, że dostawałem zaklęcia ale nie wiem jakie).
No i to tyle. Jeśli wyżej wymienione postacie nie dały ci zwoju to naprawdę nie wiem gdzie on może być
No i to tyle. Jeśli wyżej wymienione postacie nie dały ci zwoju to naprawdę nie wiem gdzie on może być
-
Tallos
- Łupieżca tematów
- Postać w RPG: Faern Liom
21. One sa chyba do niczego nie potrzebne, jeśli masz już inne części.
22. Już to chyba na forum gdzieś widziałam. Może się komuś przyda, kto chce RPGa prowadzić po Przywołaniu.
22. Już to chyba na forum gdzieś widziałam. Może się komuś przyda, kto chce RPGa prowadzić po Przywołaniu.
Spoiler:
23. Hokan Ashir czcił "nic nie wartego" http://pl.wikipedia.org/wiki/Belial
24. Artykuł o Hokanie http://pl.wikipedia.org/wiki/Hokan_Ashir
Edit
24. Artykuł o Hokanie http://pl.wikipedia.org/wiki/Hokan_Ashir
Edit
maciek wrote:sorry za double posta ale mam pytanie.
25. Czy uaktywnienie monumentu bohaterów powoduje tworzenie się jednostek w bazie wroga?
26. Jak się nazywa misja z Flinkiem McWinterem?
i zapraszam na spellforce wiki http://pl.spellforce.wikia.com/wiki/Szarog%C3%B3rze
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.