Ja wybralem demona bo fajnie wyglada
Wyglad bohatera na poczatek
-
XiKATIx kitkat?? xD
- Skrytopisarz
Wyglad bohatera na poczatek
Jakiego bohatera byscie wybrali na poczatek jakby mozna bylo wybierac np goblina albo ostrze?
A nie, Ari wybrałby raczej mrocznego elfa... na co mi konkurencja? ;]
Tak, jak napisał STL, zobaczymy, czy się przyjmie... przenoszę do Dyskusji, Fri Stajl raczej nie jest od Spellforce 'owych tematów.
Tak, jak napisał STL, zobaczymy, czy się przyjmie... przenoszę do Dyskusji, Fri Stajl raczej nie jest od Spellforce 'owych tematów.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
XiKATIx kitkat?? xD
- Skrytopisarz
-
PaladynFarlon
- Odbębniacz postów
Re: Wyglad bohatera na poczatek
człowieka
albo mrocznego lub niemrocznego elfa ;D ![elf [elf]](./images/smilies/elf.gif)
Hmm... a ten podpis.... to ważny jest ಠ_ಠ?
-
Aryn Lodowy Tkacz
- Zbrojny w klawiaturę
Ja bym wybrał smoka, ostrze, mrocznego elfa - postrach lub też ewentualnie kithara...
Nie można brać już udziału w ankiecie, ale mimo to napiszę coś od siebie.
Dla mnie JEDYNYM minusem gry jest niemożliwość wyrobu rasy dla postaci.
Bo kurczę, to czy taki Sługa Run jest Człowiekiem, czy przykładowo- Ogrem, nie robi znaczącej różnicy w grze
(czytaj: nie zmienia biegu wydarzeń), jednak daję urozmaicenie i coraz to większe możliwości dla graczy.
Czemu więc twórcy z tego zrezygnowali? Nie wiem. Wiem jednak, że jest czego żałować.
Gdyby nawet w dwójce była taka możliwość, nie zmieniłabym o niej zdania. Syf i ubóstwo- za przeproszeniem.
Zrobić z porządnej gry tak marny Sequel?
Dobrze, że mamy na forum takich ludzi jak Hyouton, którzy potrafią wymyślić coś kreatywnego- jak pomysł z modyfikacjami w ArtMoney'u.
Dla mnie JEDYNYM minusem gry jest niemożliwość wyrobu rasy dla postaci.
Bo kurczę, to czy taki Sługa Run jest Człowiekiem, czy przykładowo- Ogrem, nie robi znaczącej różnicy w grze
(czytaj: nie zmienia biegu wydarzeń), jednak daję urozmaicenie i coraz to większe możliwości dla graczy.
Czemu więc twórcy z tego zrezygnowali? Nie wiem. Wiem jednak, że jest czego żałować.
Gdyby nawet w dwójce była taka możliwość, nie zmieniłabym o niej zdania. Syf i ubóstwo- za przeproszeniem.
Zrobić z porządnej gry tak marny Sequel?
Dobrze, że mamy na forum takich ludzi jak Hyouton, którzy potrafią wymyślić coś kreatywnego- jak pomysł z modyfikacjami w ArtMoney'u.
Gra ogrem nie miałaby sensu, chyba z dość oczywistych powodów. Obie części to gry liniowe, wprowadzanie w "Jedynce" wyboru rasy wymagałoby większego nakładu prac nad tą częścią, co wtedy prawdopodobnie było nieosiągalne i tyle. W SF2 zaś wybór jest jeszcze bardziej narzucony, przez fabułę.
Rozumiem jednak, o co Ci chodzi.
Rozumiem jednak, o co Ci chodzi.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...