Cześć, mam problem. Gram w podstawkę spellforca (aczkolwiek dodatki też zainstalowane), no i kiedy teleportuję się do Greyfell włącza się początkowy cinematics, w sensie, że przychodzi Rohen i gada, potem posłaniec. No i questy mam też zduplikowane wtedy w dzienniku. Na innej wersji spellforca (ta jest polska z dodatkami), angielskiej też się podobnie robiło. Obydwa oryginały.
Czy ktoś słyszał o podobnym problemie i jego rozwiązaniu? Gram na windowsie XP-eku
Bug spellforce podstawka
Nie.
Mogę podejrzewać że coś mogłoby tkwić w moim kompie, bo kiedyś grając jeszcze w angielską wersję, tego problemu nie było, później dopiero po roku- 2 latach kiedy ponownie ją zainstalowałem, ten problem zaczął się pojawiać. No i na nowej złotej edycji PL, problem istnieje nadal. Tylko że to co najmniej dziwne jeśli to coś w moim kompie by tak oddziaływało na grę. Na zagranicznych forach o podobnym problemie jeszcze nie przeczytałem
Mogę podejrzewać że coś mogłoby tkwić w moim kompie, bo kiedyś grając jeszcze w angielską wersję, tego problemu nie było, później dopiero po roku- 2 latach kiedy ponownie ją zainstalowałem, ten problem zaczął się pojawiać. No i na nowej złotej edycji PL, problem istnieje nadal. Tylko że to co najmniej dziwne jeśli to coś w moim kompie by tak oddziaływało na grę. Na zagranicznych forach o podobnym problemie jeszcze nie przeczytałem