Hirin Posłaniec

Dyskusja o grze SpellForce
Guest

Post by Guest »

http://img185.imageshack.us/my.php?imag ... ychoe2.pnghttp://g.imageshack.us/thpix.php

próbowałem deszczem ogni,zamiecią oraz oświetlić iluminacją i jak widać na screenie dusze dziwnych nadal stoi/stoją.

A temu typowi chodzi o to że jak sie czarnym magiem i sie rzuci obszar ciemności to nas zaatakują.Screeny sie naciskając print screen na klawiaturze i w paincie ctrl+v.

Aby sie dostać do istot trzeba wpisać kod na teleport avatara a współrzędne to 090,130

Dla przykładu, gdy umieszczamy bohatera na czubku pentagramu dostajemy wiadomość:

Zamaskowany: Tak! Dobrze! Energia życiowa bohatera nie pozwala im sie tu odradzać!-to mówi zamaskowany a nie wiadomość.

Wiadomość mówi tylko aby użyć ostrza cienia na fial dargu.

Próbowałem też walczyć z tymi ożywieńami i demonami po 30 min na każdą grupę raz tylko przez 3 minuty nikt nie wylazł i z jamy ożywienców i demonów i na ten czas dusze dziwnych i wiadomość zniknęły
Drzewiu
Odbębniacz postów

Post by Drzewiu »

wydaje mi sie ze one sa zrobione po to:

gdy gramy, czasem na dole ekranu wyświetla się text typu

Zamaskowany:Tak, dobrze. Energia życiowa itd..

a potem

Wiadomość:to o ostrzu i fialdragu

jeszcze w trakcie gry jest coś takiego (w mieście dusz) tylko nie pamiętam kiedy:

Dusze Dziwnych: po co brałeś tą wazę zabijemy cie czy coś takiego

Podsumowując:

aby ten tekst się wyświetlił, na mapie danej planszy musi być taka osoba po której jest dwukropek,

czyli te dusze dziwnych i wiadomość są po to aby ich imię wyświetliło się przed tekstem[/code]
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

z koro o ty m mowa. tak kiedys jak graalem akurat w miescie dusz to sobie cos tak robie a nagle mi wyskakuje ze "wiadomosc" gada cos takiego: 3214345-r43 546tgfvf--treEWTRTREfgvverfrRETRTREt. nie wiem o co z tym chodzi moze to jedno z tych "jajek wielkanocnych" poruszanych w innym temacie
dawdaw
Skrytopisarz

Post by dawdaw »

Czas odkopać tema mi w tej misji to grałem akurat Ostrzem Cienia i jak teleportowałem się do tej wiadomości to napieprzała mi po Niemiecku tak było za każdym razem, niewiem czy ktos o tym wspominał jak tak to sory...
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Zamiast się pytać, czy ktoś wspominał, należałoby przeczytać wcześniej temat, aby niepotrzebnie nie pisać po raz enty tego samego.

Następne posunięcie "zarządu" może być bolesne...

A co do tematu - jakoś mi się nie chciało nigdy tych kodów wklepywać, aby parę słów więcej z nim zamienić :P Skoro - jak na razie - i tak do niczego więcej to nie prowadzi.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

To wszystko co napisałem powyżej jest zawarte w regulaminie.

Jestem świadomy tego, że miałeś dobre intencję, ale jak widzisz Pan Dawdaw ma to gdzieś. Takie sprawy załatwia się za pomocą PW :P

A teraz koniec tego OffTopu. Pana Dawdaw uprzedzam, że Ban czai się bardzo blisko :lol: Innych proszę tylko o cierpliwość.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
dawdaw
Skrytopisarz

Post by dawdaw »

Ja tam Bana się nie boję a opisy zawsze czytam z ręką na myszce...

Tutaj niebedę żałował bana 3 użytkowników na krzyż i co?

A co jak dostanę bana? Będę płacił czy coś? Bo z tymi ostrzezeniami przkombinowali... A nazywam się Dawid...

To dobrze że się nie boisz, bo jeszcze jeden taki post i go dostaniesz :) //Ari.

Dziękli za pouczenie, z może ktoś przeczytalby co ja napisałem, temat przeczytałem i nic niewidzialem o tym co ja napisalem

Pozdrowienia Dla Adminów i Moderów 4 tematy 4 Ostrzeżenia... Muszę sioę pilnować 8)
Guest

Post by Guest »

Te dusze dziwnych to jeden ielki szajs!!! Czy wy nigdy nie czytaćie jak ktoś do wasz pisę? o to odpowieć co to jest: gdy grasz ostrzem cienia to jest tam kilka dusz - gdy je zaprowadzasz do grobów to pisze na zółto - " dusze dziwnych " i coś tam jeszcze a z tą wiadomością to gdy walczysz z Fial Dargiem pisze abyś nałożył to ostrze cienia. i to tyle xD

Cóż, a mi się zdaje, że jednak ktoś to ujął wcześniej! //Soul
Landaen
Łowca postów
Postać w RPG: Falibor

Post by Landaen »

No i jeszcze jedna możliwość-twórcom się nudziło. Podam przykład z Gothica II (może ktoś grał). Otóż idąc sobie spacerkiem za orkową palisadą natrafiamy na tabliczkę z dosyć ciekawym malunkiem (biorąc pod uwagę inteligencję orków). Zagłębiając się jeszcze dalej trafimy na wąwóz kończący się jaskinią. W niej zaś znajdziemy martwych : 4 Gornów, 3 Diego i tyluż Miltenów. W dodatku zaś możemy natknąć się na karoserię samochodu na pustyni. Wniosek-twórcy chcą ukarać tych, którzy korzystają z kodów i zamienić ich mózgi w papkę w efekcie rozmyślań nad tego typu zjawiskami.
Mess with the best - die like the rest.
DiabloPL
Skrytopisarz

Post by DiabloPL »

WOW nie wiezdiałem lece to sprawdzić :)
Post Reply