Kody do gry spellforce 2
-
Guest
Pierwsza zasada to nie fortyfikuj bazy. Z 2 max 3 wiezyczki powinny styknąc na rpzejciu + twoi bohaterowie. I niebuduj zadnych wojownikow itd. Buduj same nekromantki. A potem powoli zajmuj kolejno bazy i coraz to nowsze sury. Misja faktycznie trudna ze względu że na twoją baze będa duze ataki przypuszczane. Ale jak szybko operujesz bohaterami to sobie poradzisz.
-
Guest
Do potyczki chyba nie ma kodów, tak samo nie ma do trybu gry swobodnej... Szkoda, chciałbym sie trochę pobawić ;d
Jakby jednak ktoś znalazł działające kody do SF 2 do trybu gry swobodnej to byłoby fajnie
. Wiem, że gra z kodami to lipa, która psuje grę, ale już przeszedłem to kilka razy (bez kodów), zresztą ja też trochę uważam, że kody są niepotrzebne (jak się gra po raz pierwszy do przejścia gry)
Jakby jednak ktoś znalazł działające kody do SF 2 do trybu gry swobodnej to byłoby fajnie
-
Guest
Zastanówcie się ludzie, w tą grę gra się bardzo przyjemnie bez kodów... niby takie czasochłonne, niby trudne, zawsze surowca brakuje, a tak naprawdę wystarczy tylko trochę pomyśleć, zorganizować wojsko, wybrać których jednostek będzie się używać w danej lokacji... To w końcu jest gra STRATEGICZNA, wszystko mamy podane na tacy, trzeba tylko umieć to wykorzystać...
Ja na ten przykład przechodzę grę od początku i siedzę w Iglicy, początek mam za sobą, obóz na północy zniszczony, surowca dawno nie mam z czego wydobywać i czekam, czeekam na te nieszczęsne dostawy od sojuszników, jednocześnie broniąc obozu, zbierając armię i gromadząc surowce na Tytana... Co się naczekam, to moje, ale jak w pełnej gotowości wyjdę na wojska klanów, to nic tam nie zostanie...
Moja rada: Grunt, to dobrze zacząć, i zastanowić się co dokładnie chcemy uzyskać
Ja na ten przykład przechodzę grę od początku i siedzę w Iglicy, początek mam za sobą, obóz na północy zniszczony, surowca dawno nie mam z czego wydobywać i czekam, czeekam na te nieszczęsne dostawy od sojuszników, jednocześnie broniąc obozu, zbierając armię i gromadząc surowce na Tytana... Co się naczekam, to moje, ale jak w pełnej gotowości wyjdę na wojska klanów, to nic tam nie zostanie...
Moja rada: Grunt, to dobrze zacząć, i zastanowić się co dokładnie chcemy uzyskać
obczailem jak zrobic by kod na niesmiertelnosc dzialal
wystarczy wpisac kod ale potem niewolno nic z postacia zmieniac ani itemow ani lvlup ani nic jesli sie zmieni to trzeba zapisac gre i ponownie ja wczytac i wpisac kod
teraz mozecie delektowac sie niesmiertelnosciom
PS jak ktos ma zlota edycje to kody dzialaja w podstawce i dodatku
wystarczy wpisac kod ale potem niewolno nic z postacia zmieniac ani itemow ani lvlup ani nic jesli sie zmieni to trzeba zapisac gre i ponownie ja wczytac i wpisac kod
teraz mozecie delektowac sie niesmiertelnosciom
PS jak ktos ma zlota edycje to kody dzialaja w podstawce i dodatku