Dragon Ball Saga - Najlepsza gra PBF o DB!

Możesz tutaj dać link do swojej strony.
Post Reply

Poll: Zagrasz?

Poll ended at Sun, 13 Feb 2011, 23:53

Tak. Supeerrr ^^
2
50%
Nie wiem.. To jakieś mętne...
2
50%

Total votes: 4

Icer
Odbębniacz postów

Dragon Ball Saga - Najlepsza gra PBF o DB!

Post by Icer »

http://www.dragonballsaga.pun.pl/

Jeteś fanem anime Dragon Ball? Szukasz ciekawej, aktywnej gry PBF opartej o uniwersum DB? A może chcesz zostać największym, najlepszym i najznakomitszym Kosmicznym Wojownikiem w grze? Ta gra jest dla Ciebie! Dołącz do nas i zacznij swoją przygodę...

7 Ras do wyboru:

- Sayianie,

- Half-Sayianie,

- Nameczanie,

- Cyborgi,

- Changelingi,

- Demony,

- Ludzie;

Do wyboru 3 planety: Ziemia, Namek i Vegeta (lecz każdy rozpoczyna na Ziemi).

Mnóstwo technik: od Kame-Hame-Ha, przez Dodon-Pa i Kienzan po Genki-Dama.

Masa umiejętności:

SSJ, SSJ2, SSJ3, SSJ4 (Dla Sayian i Half-Sayian), 2 WŁASNE, UNIKATOWE transformacje (dla Changenlingów),Kaioken, Latanie, Własne Fuzje (Scalenia) i wiele, wiele innych...

Wolisz być Inteligentym, Złowrogim Changelingiem, czy Silnym, Umięśnionym Cyborgiem? Wybór należy do Ciebie! Trenuj statystyki, by "wymiatać" w pojedynkach.

Szkol się z najlepszymi! U nas możliwość wyboru - Trening z Kame (Genialnym Żółwiem), lub Genialnym Krukiem. Trenować możesz też na własną rękę - w Siłowni, Parku, Lesie, Sali Gimnastycznej, ale też w Bibliotece (Int), Kanionie i wielu innych lokacjach!

Głodny/spragniony? Idź do Kawiarni/Sklepu Spożywczego, a na deser idź walczyć na Tenkaichi Budokai 2! (Już wkrótce).

Uff.. Ciężko to wszystko wymienić :) Chcesz dowiedzieć się więcej? Kliknij w Banner pod spodem:

http://www.dragonballsaga.pun.pl/

I dołącz do gry!

--

Pozdrawiamy!

Administracja DragonBallSaga.

____

PS. Kolorami nei mogłem, więc wszystko jednolicie :wink:
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Post by Zachary09 »

Bardzo ciekawe forum, niestety nie zabawię tam gdyż nie jestem fanem serii Dragon Ball (czasem tylko na Otsach się przesiadywało do późnej nocy... :D), polecam fanom serii i tym znudzonym - '
Post Reply