Ostrza-jak najbardziej. Ale możnaby dodać też nową rasę. Osobiście myślałem coś o wojakach na żołdzie Sług Run- tyle że ,,normalnych". Taka jednak rasa musiałaby mieć swoje uzasadnienie w fabule-może w nowej kampanii...
ja byłbym zafascynowany nie tylko Ostrzami (zarówno czarnymi[sf1]jak i srebrnymi[sf2ws]) ale również Lodowymi Elfami z Tirganach oraz Szkarłatnymi Elfami z Shal Dun przecież wygląd już jest w Oddech Zimy tylko budynki dorobić a Ostrza było by dosyć łatwo choć surowców by dużo pochłaniały wzamian za swą potęgę.
Tjak...mój błąd. Ale i tak podtrzymuje moje twierdzenie (zaprzeczysz?), równocześnie pragnąc nadmienić, że nie ma co robić nowej (eee?) rasy ludzi. I jeszcze: jak wyglądałby monument? I czy ktoś naprawdę chciałby kierować ruchami bandziorów z worami pod oczami?
Ja bym chciał wilczarzy.Wilczarze byli fajnymi przeciwnikami,wolę walczyć z ludźmi niż z demonami i ożywieńcami.Bardziej wolę 1 rozdział bo tam jest masa zieleni.Chciałbym rasy:
Zwierzoludzi
Wilczarzy
Ożywieńców(ewentualnie)
Magów Kręgu (z tą rasą to bym kilkoma robotnikami Shiel przeszedł)
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Nie rozumiem czemu tylu graczy chce pod rasy danej rasy. Jak np.: Wilczarze? Przecież to są ludzie tylko trochę inaczej ubrani.
To tak jakby dziś armię USA podzielić na białych, czarnych, żółtych, śniadych, a osobny garnizon zrobić z Eskimosów! :]. Takie rasy jakie mamy są odpowiednie.
1 Ludzi można by było edytować i najmniej lubiane jednostki usunąć i zastąpić innymi ale nowe rasy rzeczywiście by się przydał.
2 Maciek jak myślisz jak by wyglądała rasa Magów Kręgu bo ja se nie mogę tego wyobrazić?(np. 1 0Hokanów Ashirów, 45 Raithów Skaddarów? nie wiem co masz na myśli)