Gdy chce ją zapisać wyskakuje eroor że nie mam budynków w okół SpawPointa jak zrobić żeby były te budynki podporządkowane do SpawPointa ?Nie mogę także budować budynków takich jak czarna wieża (Black Tower)
Prosze o szybką odpowiedź
EDIT :
Mapka już się poprawnie zapisuje nie wiem co to było ,
Witajcie. Mam pytanie. Jak przypisać budynek do SpawnPoint 'a??
EDIT: Już wiem
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
noo powiem szczerze że edytor mi się spodobał,ale będę potrzebował czasu,aby poznać jego tajniki, na razie umiem zrobić tylko ląd i ew. dodać jakiś obiekt xD
małe pytanko: da się jakoś powiększyć "pędzel" ?!
chodzi mi oto że jak na suchym lądzie stawiam np. trawę to jest to tylko 1 pole na kliknięcie,nie da się tego zwiększyć?
no np . dajesz budynki z orc building (uwaga nie te z object tylko te z buildings) to ma znaczenie no i pozniej bierzesz coop bodajże i tamjest "spawn point" no i jest taki okrąg i te budynki które będą w tym okręgu będą przypisane do danego spawnpointa (uwaga te okręgi nie mogą się stykać ani przecinać)
a jesli chodzi o to jaki to bd. spawnpoint to już zaznaczasz go i jest tam lista stworków jakie będą się tam respić , nalezy przypisać np. clan grag (6)- 6 to lvl no i będą respiły się orkowie np. gargowy pikinier (pisze z pamięci a więc nazwy potworków mogą być nieprawidłowe)
edit:Tak jestem pewnien bo cały edytor przeszukałem , a jak pytałem się Hju.. to też mówił , że do tego służy brush settesing
Pomocy!!!!! Nie widze tekstur i nie moge się zoriętować gdzie co jest. Pozatym do czego służą te, to coś jak przepychaczki(!?)? Gdzie wrzucać gotową mapke żeby działała w grze. Prosiłbym o wyjaśnienie łopatologiczne.