Piosenka nawet nawet, ale dam tylko 5. Rozwala mnie to jak on ubrany jest, pierwszy raz tak ubranego rapera widzę na teledysku ;PPP.
A o to piosenka która mnie powala za każdym razem jak jej słucham ;p, przy okazji polecam cały ich film, który jest na youtube Tenacious d - pick of destiny z polskimi napisami.
Widziałem to kiedyś na VIVIe, raz jeden jedyny, jak byłem mały :O Vin, dzięki! Wtedy spodobał mi się niemiłosiernie (aż do teraz myślałem, że to, co widziałem to było "Nemo" Nightwish 'a), teraz zresztą też - tylko perkusja mogłaby być ciut szybsza 9,5/10
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
To jest strasznie długie? o.O To lepiej nie słuchaj tego poniżej...
Ten pierwszy utwór Sirenii jest ciekawszy dla mnie... chociaż, przez podwójną stopę w tym podanym przez Ciebie, Tall, mam poważny dylemat I tak podtrzymuję twierdzenie, że perka mogłaby być szybsza, a ponadto trochę gorzej wypadł tu wokal (smętna troszkę). Plus za chórki na końcu. 9/10.
Miałem gigantyczny dylemat, którą wersję utworu wrzucić, więc daję obydwa - do wyboru. Jak ktoś jest taki (...inny...) odważny, może spróbować dać radę obydwóm ;]
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."