Ale
-
bartek1997xd
- Niemy Mędrzec
Ale
Ok ale ja potrzebuje DOKŁADNEJ Instrukcji a nie tylko krótki opis do czego służy dane narzędzie ja potrzebuje instrukcji dokładnej bo mam Eng edytor. Albo zróbcie polski poradnik bo jest poradnik ale po angielsku
Po 1. zmień nazwę tematu. Co najwyżej świadczy ona o twojej głupocie, gdyż każdy szanujący się użytkownik forum powinien wiedzieć, że nazwa tematu wyraża treść postu / problemu który się w nim znajduje przynajmniej w skrócie! Słowo ' co do edytorów. Jednym z nich jest http://www.spellforceweb.fora.pl/mapy,4 ... ,1678.html.
czyli tego rodzaju żądanie, jest nie do przyjęcia, totalnie lekceważąca, więc chyba nie spodziewasz się pozytywnej odpowiedzi na tego typu wymagania.
Zamykam oczywiście, a autor za recydywę otrzymuje ostrzeżenie.
PS. Jeśli autor (lub ktoś inny) ma kilkustronicową instrukcję po angielsku, i faktycznie istnieje potrzeba posiadania polskiej wersji, proszę wysłać mi tą instrukcję na mail, w wolnej chwili zajmę się tłumaczeniem i umieszczę na forum. Tylko podpisać się kto pisze
żebym nie wyrzucił
Zamykam oczywiście, a autor za recydywę otrzymuje ostrzeżenie.
PS. Jeśli autor (lub ktoś inny) ma kilkustronicową instrukcję po angielsku, i faktycznie istnieje potrzeba posiadania polskiej wersji, proszę wysłać mi tą instrukcję na mail, w wolnej chwili zajmę się tłumaczeniem i umieszczę na forum. Tylko podpisać się kto pisze