Jak,kim,czym zacząć?
-
Guest
Ja gram ciężkozbrojnym magiem żywiołów.
Tzn: rozwinąłem ciężkie uzbrojenie-ciężką broń sieczną do poziomu 6, a oprócz tego Magię żywiołów ogień lód i ziemię do poziomu 12 (na razie gram w podstawkę).
Nie rozumiem, dlaczego w postaciach z programu magowie używają broni drzewcowej.Według mnie jest to klasa gorsza.
Nie rozumiem, dlaczego w postaciach z programu magowie używają broni drzewcowej.Według mnie jest to klasa gorsza.
-
Guest
-
Guest
Ja proponuje Lekkie bronie sieczne i Ciężkie tarcze razem z ciężkimi pancerzami
UWAGA!!!
W powyższym ustawieniu aby dojsc do 12lvl umiejetnosci wszystkie punkty atrybutów dawać tylko do Siły i Wytrzymałości (Ciężkie Uzbrojenie) Zręczność i Zwinność (Lekkie Uzbrojenie)
NIEDAWAĂ ani jednego punktu do Inteligencji, Mądrości i Charyzmy
UWAGA!!!
W powyższym ustawieniu aby dojsc do 12lvl umiejetnosci wszystkie punkty atrybutów dawać tylko do Siły i Wytrzymałości (Ciężkie Uzbrojenie) Zręczność i Zwinność (Lekkie Uzbrojenie)
NIEDAWAĂ ani jednego punktu do Inteligencji, Mądrości i Charyzmy
-
Guest
Ja przechodziłem grę zaczynając jako lekkozbrojny wojownik wyspecjalizowany w broniach siecznych i pancerzu, a potem (chyba w Greydusk Vale) zrobiłem se maga ognia i wyszło na to, że magiem jestem potężniejszy niż wojownikiem.
Moją taktyką na porządną armię (niestety tylko u ludziów i elfek) jest zrobienie tak, aby 50% armii stanowiły jednostki leczące (u ludziów kapłani a u elfek uzdrowicielki) a potem najmocniejsze i najprzydatniejsze jednostki (mentat bo ma zaczepiste ulepszenie; paladyn bo mocny, dobrze walczy i ulepsza kumpli a najbardziej za obrażenia ożywieńcom ; czasami strzelcy z ulepszeniem lub zbrojni bo są mocni)
Moją taktyką na porządną armię (niestety tylko u ludziów i elfek) jest zrobienie tak, aby 50% armii stanowiły jednostki leczące (u ludziów kapłani a u elfek uzdrowicielki) a potem najmocniejsze i najprzydatniejsze jednostki (mentat bo ma zaczepiste ulepszenie; paladyn bo mocny, dobrze walczy i ulepsza kumpli a najbardziej za obrażenia ożywieńcom ; czasami strzelcy z ulepszeniem lub zbrojni bo są mocni)
-
Guest
-
Guest
-
Guest