Ulubiony tekst żołnierza
Sierżant Einar jest czasami fajny.
Kiedyś wysłałem moją armię na obóz Pięści,wszyscy się leją,a on mi:"Jak wygląda sytuacja?".Kurczę,muszę kupić mu okulary chyba.A czym w ogóle jest ta Czarna Pięść?To są ci orkowie Brannigana?Odpowiedźcie na PW.
Dobry był tekst Brannigana:cośtam gada,"Na szczęście nadal mam was,moje maleństwa." ,"To twoja ostatnia kampania,runiczny wymiocie."
No,wszystko byłoby OK,gdyby nie to że miałem ponad 30 wieżyczek,więc ostrza najpierw pobiegły w stronę awatara,a potem do wieżyczki.
Brannigan to i tak tchórz,stoi sobie przy wejściu do głębszego obozu,a potem ucieka dalej bo się boi.
Ożywieńców nigdy nie lubiłem,są trochę straszni,ale fajna jest rozmowa:
Szkielet-generał:Czuję ludzkie mięso.
Korshar Miażdżyciel:blablabla,kiedy otworzę bramę potopią się we własnej krwi.
Szkoda że na całej mapie jest jeden żywy człowiek...Fajnie było jak pokonałem ostatniego dowódcę Korshara...Otworzyli bramę,a tam...ponad 70 krasnoludzkich wojowników...
Ulubione teksty żołnierzy to trolli i krasnoludów.Ale te elfki poważne...Ciągle mówią "That is not fun." czy coś w tym stylu.Ale top 1 to teksty ludzkich robotników.Nie ma to jak powrót do Szarogórza...Fajne są dźwięki ludzkich robotników jak umierają.Pod koniec mapy,lubię naciskać przycisk "Zwolnij monument".
Kiedyś wysłałem moją armię na obóz Pięści,wszyscy się leją,a on mi:"Jak wygląda sytuacja?".Kurczę,muszę kupić mu okulary chyba.A czym w ogóle jest ta Czarna Pięść?To są ci orkowie Brannigana?Odpowiedźcie na PW.
Dobry był tekst Brannigana:cośtam gada,"Na szczęście nadal mam was,moje maleństwa." ,"To twoja ostatnia kampania,runiczny wymiocie."
No,wszystko byłoby OK,gdyby nie to że miałem ponad 30 wieżyczek,więc ostrza najpierw pobiegły w stronę awatara,a potem do wieżyczki.
Brannigan to i tak tchórz,stoi sobie przy wejściu do głębszego obozu,a potem ucieka dalej bo się boi.
Ożywieńców nigdy nie lubiłem,są trochę straszni,ale fajna jest rozmowa:
Szkielet-generał:Czuję ludzkie mięso.
Korshar Miażdżyciel:blablabla,kiedy otworzę bramę potopią się we własnej krwi.
Szkoda że na całej mapie jest jeden żywy człowiek...Fajnie było jak pokonałem ostatniego dowódcę Korshara...Otworzyli bramę,a tam...ponad 70 krasnoludzkich wojowników...
Ulubione teksty żołnierzy to trolli i krasnoludów.Ale te elfki poważne...Ciągle mówią "That is not fun." czy coś w tym stylu.Ale top 1 to teksty ludzkich robotników.Nie ma to jak powrót do Szarogórza...Fajne są dźwięki ludzkich robotników jak umierają.Pod koniec mapy,lubię naciskać przycisk "Zwolnij monument".
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Podoba mi sie epitet, jakim określa nas ambasador Norcainów w Empyrii:
"Nie szydź ze mnie, świetlny pełzaku!"
To takie szczere.
To może nie bardzo do tekstów, ale przyjrzyjcie się co robią ostrza jak nie mają nic do roboty. Moim zdaniem najlepszy jest Tkacz - macha ogonem, przeciąga się, kłapie "szczęką" i bawi się "dłońmi". Urocze.
"Nie szydź ze mnie, świetlny pełzaku!"
To takie szczere.
To może nie bardzo do tekstów, ale przyjrzyjcie się co robią ostrza jak nie mają nic do roboty. Moim zdaniem najlepszy jest Tkacz - macha ogonem, przeciąga się, kłapie "szczęką" i bawi się "dłońmi". Urocze.
Spoiler:
Mi się najbardziej podobają teksty mrocznych. Śmieszy mnie nie raz to, że wybuduję pełno wieżyczek, wróg atakuje i gdy uszkodzi jedną z nich, to robotnicy obojętnie jakiej rasy mówią "Town is attacked" czy jakoś tak. Od kiedy to wieżyczki, które stoją na dużą odległość od niego, to miasto? Trolle też mają fajne głosy, a najlepszy ich tekst to "aaarm" - ciekawe jest to, że mówią to tak jakby śpiewali, robotnicy są bardzo mało gadatliwi, gdyż mówią tylko "aha", "mhm", "ok". A jeszcze jeden ulubiony tekst, to "More! More!" krasnoludów. Któryś z wojów mi umiera, a oni "More! More!", czyżby oni byli bratobójcami, że życzą tak źle swojej rasie?
-
Krisek1992
- Niemy Mędrzec
Re: Ulubiony tekst żołnierza
Moim ulubionym tekstem jest tekst Krasnoludów: "Dwarves, move out". I jeszcze to przeciąganie pierwszej sylaby
Albo jeszcze: "Finally, the battle begins":) I jeszcze jest jeden tekst, wypowiadany przez krasnoludzkich robotników, ale teraz go nie pamiętam, taki przydługawy troszkę
To by było na tyle 
Re: Ulubiony tekst żołnierza
Mój ulubiony to orkowego robotnika: Can't we go to war instead?
i : RUUUN
i : RUUUN
Re:
Ja nie mam akurat trudnosci z rozpoznawaniem mowy.Eon wrote:Drzewko, co do pierwszego cytatu, to w ogóle nie kumam o co chodzi. Nawet tego przetłumaczyć nie mogę. Co do elfek, to czy tam nie jest czasem "allowed"? Choć przyznam szczerze, że pasuje średnio.
Tam jest : "Elen has awarded us a new skill"