Problem w Kathai
Problem w Kathai
Cześć mam problem z 1 misją w Kampanii Feniksa w Kathai wybiłem wszystkie trupy i wtedy się pojawiła armia tego całego Cesarza Magnusa i była misja zabij 3 sierżantów i spiżowego olbrzyma wybiłem ich na całej mapce nie było nikogo a i tak tej misji nie zaliczyło
co trzeba zrobić ????
Na pewno na całej mapie już nikogo nie ma ?? A poszedłeś tam, gdzie zaczynałeś misję na tej mapie ?? Zaraz koło portalu gdzie się pojawiłeś. Powinien pojawić się filmik, gdzie Alyah.... zobaczysz co robi;) jak obejdziesz całą mapę i sprawdzisz czy na pewno już nikogo nie będzie.
Przed każdym wejściem do miasta stoi grupka żołnierzy, trzeba je wszystkie zlikwidować + spiżowego olbrzyma oczywiście i musisz iść tam w stronę portalu gdzie się pojawiłeś. Mnie cały czas stamtąd chodzili nowi żołnierze wroga, dopóki nie poszedłem i nie wykończyłem tam jednego "porucznika" czy inszego oficera. Po tym jest filmik i dopiero można przejść dalej w kampanii.
Podpowiem jeszcze tyle, że na tej mapie jest także jedno źródło do oczyszczenia (misja od Driady) a także znajduje się jedna z pieczęci bankowych.
Przed każdym wejściem do miasta stoi grupka żołnierzy, trzeba je wszystkie zlikwidować + spiżowego olbrzyma oczywiście i musisz iść tam w stronę portalu gdzie się pojawiłeś. Mnie cały czas stamtąd chodzili nowi żołnierze wroga, dopóki nie poszedłem i nie wykończyłem tam jednego "porucznika" czy inszego oficera. Po tym jest filmik i dopiero można przejść dalej w kampanii.
Podpowiem jeszcze tyle, że na tej mapie jest także jedno źródło do oczyszczenia (misja od Driady) a także znajduje się jedna z pieczęci bankowych.
A mnie się nadal wydaje, że musiałeś jakąś wrogą jednostkę przeoczyć. Użyj może kodu na odsłonięcie mapy (UnExplored: Enable(0)). Wtedy będziesz mógł zobaczyć czy czegoś do zabicia nie przegapiłeś.
Zrób to co napisałem i napisz czy faktycznie mieliśmy z STLem racje co do tego, że kogoś nie zabiłeś z wrogiej armii.
Zrób to co napisałem i napisz czy faktycznie mieliśmy z STLem racje co do tego, że kogoś nie zabiłeś z wrogiej armii.
No to całe szczęście, że nie miałeś np. tylko jednego save, jak ma wiele graczy w takich sytuacjach^^. Podejrzewam, że do krypt możesz mieć również jakieś pytania, bo to trudna mapa, więc od razu mówię, że takową pomoc masz http://www.spellforceweb.fora.pl/porady ... zy,92.html. Miłej gry
.
A tak trochę z innej beczki: tyle razy przechodziłem kampanie (nie licząc Oddechu Zimy) i nie miałem ani jednego buga...
A tak trochę z innej beczki: tyle razy przechodziłem kampanie (nie licząc Oddechu Zimy) i nie miałem ani jednego buga...