Klasa wyższaPawemol
Klasa średnia
Ari
Sargon tymczasowo nieklasyfikowany na jego życzenie
Zachary
Klasa niskaGrandolik
Postanowiłem podzielić ludzi z forum na klasy zaawansowania w grze. Pomoże to w doborze ludzi pod przyszłe wojny klanów.
/Post mogą edytować moderatorzy w dowolnej mierze przesuwając członków listy w górę lub w dół.
//Zaawansowanie układam też w sposób taki: im wyżej jesteś w danej grupie tym bliżej następnej itp. (Mini - Zaawansowania)
Ogólny zarys zaawansowania przeciwników
Lol? Zniż mnie, chłopie, ja nie chcę być w tej samej klasie, co Pawemol :O
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Buhaha, to jest jakiś żart Zarachy09? Dziś nie 1 kwietnia ^^.
Nie wiem na jakiej podstawie sporządziłeś ten "ranking", ale jest to jedna wielka kpina. Mam tylko nadzieję, że z każdym z tych graczy, których wymieniłeś grałeś chociaż raz pvp?
Sorry, ale Pawemola rozwaliłem bez większych problemów, kiedy go testowałem do klanu, więc nie wiem jak on może być w klasie wyższej
.
A gdzie są tacy gracze jak Hyouton, Doyle, DA? Że o Arim w grupie średniej nie wspomnę... A każdy z tych wyżej wymienionych graczy pokonałby każdego z tej listy.
Osobiście grałem pvp z takimi graczami jak: Hju, Ari, Doyle, Kukabura, DA, Cinex, Pawemol. I pierwsza piątka z tych wymienionych przeze mnie graczy powinna być w tak zwanej "Klasie wyższej". Z całym szacunkiem dla dwóch pozostałych graczy z tej mojej listy, ale oni powinni być w takim razie w niskiej ;].
BTW: Mati skoro nie chcesz być w tej samej klasie co Pawemol to trzeba kolejna klasę założyć, może np. Mistrzowską?
Nie wiem na jakiej podstawie sporządziłeś ten "ranking", ale jest to jedna wielka kpina. Mam tylko nadzieję, że z każdym z tych graczy, których wymieniłeś grałeś chociaż raz pvp?
Sorry, ale Pawemola rozwaliłem bez większych problemów, kiedy go testowałem do klanu, więc nie wiem jak on może być w klasie wyższej
A gdzie są tacy gracze jak Hyouton, Doyle, DA? Że o Arim w grupie średniej nie wspomnę... A każdy z tych wyżej wymienionych graczy pokonałby każdego z tej listy.
Osobiście grałem pvp z takimi graczami jak: Hju, Ari, Doyle, Kukabura, DA, Cinex, Pawemol. I pierwsza piątka z tych wymienionych przeze mnie graczy powinna być w tak zwanej "Klasie wyższej". Z całym szacunkiem dla dwóch pozostałych graczy z tej mojej listy, ale oni powinni być w takim razie w niskiej ;].
BTW: Mati skoro nie chcesz być w tej samej klasie co Pawemol to trzeba kolejna klasę założyć, może np. Mistrzowską?
Klasa Ariowska m/ Bez przesady, też jakimś koxem nie jestem :F Nie grałem z Zachary 'm, nie grałem z Pawemolem, nie oceniam siebie.
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Jakiś ranking, albo coś w ten deseń. IMO nie ma jednak żadnego związku z faktycznym ' forumowiczów.
Zachary, jesteś przekonany, że jest to nam koniecznie potrzebne..? Ja widzę ten temat w innym dziale, ale może się wybronisz...
Zachary, jesteś przekonany, że jest to nam koniecznie potrzebne..? Ja widzę ten temat w innym dziale, ale może się wybronisz...
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
Proponuję innym graczom potyczki z innymi graczami bacząc wcześniej na założony przeze mnie temat. Wyjaśni to niektórym jak bardzo dobrzy są gracze, z którymi mamy zamiar pograć. To tyle... można też wypytać, ale niektórzy to wzrokowcy i wolą zobaczyć jak kto bardzo jest zaawansowany, ewentualnie się porównać