Wideo Intro SpellforceWeb

Uwagi i opinie o dawnym forum.
Post Reply
Tobik
Webmajster

Wideo Intro SpellforceWeb

Post by Tobik »

Za pewne wielu z was robi filmiku o spellu. Nawet "aktywni" userzy ostatnio planowali stworzyć film reklamujący forum i WK. Jednym z rzeczy, który chcieliśmy mieć w takim filmiku to intro. Ja co nie co postanowiłem zrobić i wyszło mi coś takiego:

http://www.youtube.com/watch?v=xL5VCjZBp5s

Byłem zmuszony do zmiany programu, jednak ten, który teraz mam, jest o wiele lepszy. Niestety przez tą zmianę nie mogłem poprawić paru rzeczy. Zapraszam do komentowania, wszystkie sugestie miło widziane. No i jeżeli ktoś się zna na animacji i ma czas, to niech tez zaprezentuje swoje intro.
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Post by Zachary09 »

Fajne ' kilkusekundowe, ja bym zaproponował zrobienie specjalnej mapki pod właśnie te intro, które nakazuje szeregom orków ścierać się z zastępami elfów (to właśnie bym chciał widzieć w naszym intro Wojen Klanów :) )
Aileen
Wójt
Postać w RPG: Evanesca | Fay

Post by Aileen »

Trochę to niewyraźne, za dużo moim zdaniem "efektów specjanych". Mam nadzieję, że to właśnie miałeś na mysli pisząc o problemach z programem. Tyle do poprawy, po prosty zanim się to wszystko "rozemgli" mija dużo czasu a sam napis jest widoczny przez mniej niż sekundę.

Kolor ładnie dobrany. Poza właśnie tym przesadzeniem z efektami, podoba mi się.
Spoiler:
Szaleństwo nie jest niedorzeczne: otóż im bardziej szalone, tym bardziej logiczne, tym bardziej wyrafinowane, tym bardziej wymowne, tym bardziej olśniewające.
Tallos
Łupieżca tematów
Postać w RPG: Faern Liom

Post by Tallos »

Ładnie zrobione, tylko za dużo efektów specjalnych, to trzeba też przeczytać, a w ogóle to masz świetny pomysł :)
Why magic is magic?
Image
Karta Faerna
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Re: Wideo Intro SpellforceWeb

Post by maciek »

sorry za odkop ale link nie działa

Fen : Z żadnym "sorry" mi tu proszę nie wyjeżdżać, jak widzisz problem to zgłaszasz. Czy to na pw, czy przez opcję zgłoś, a nie odpowiadasz w tak bezczelny sposób.xD
Last edited by maciek on Sun, 10 Apr 2011, 18:28, edited 1 time in total.
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Przegiąłeś z tymi emotkami... Co do intra to jest usunięte, a nawet gdyby było to nie byłoby potrzebne, SpellforceWeb już nie ma.
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

Ja może i mam amatorskie filmy, ale jakieś tam są :D
Wbijcie na mój kanał youtube, to tam będzie 13 filmików o spllforce.
http://www.youtube.com/user/MrPawemol12
Oczywiście lepiej jakbym utworzył playliste, ale mi się nie chce :wink:
Mój kanał na YouTube
Wiem , trochę zrąbane filmiki :D Image Pajacyk.pl--> klikaj codziennie
Aryn Lodowy Tkacz
Zbrojny w klawiaturę

Post by Aryn Lodowy Tkacz »

Odkopuję i mam pomysł dla znającej się na robieniu filmików. By zareklamowała ta osoba Spellforce.gram.pl przez SF2 bo raczej ta część jest mało używana... Można też zrobić jakiś mix... Przypominam o tym bo według mnie forum i stronie przyda się reklama ze względu na malejące niestety zainteresowanie grą SF. Inne pomysły mile widziane :lol:
"Nic nie jest wieczne, nawet Bogowie!"
Image
Image
Post Reply