Turniej SpellForceWeb
Hmm..., czyli zostanie 7 osób o jedną za mało
. No chyba, że Vin wróci i zagra
.
OK. To zrób jak uważasz ze swoim odejściem. Ale mimo wszystko proszę żebyś jakoś się z Aileen skontaktował
.
EDIT:
OK. Zachary09 nie odbieraj tego, że nie chcę żebyś grał albo coś w tym stylu. Po prostu do turnieju musi być 8 osób (ew. 12, bo tak naprawdę idealnie byłoby, gdyby było 16 chętnych
). Ale wszystko wskazuje, że bd mógł grać, więc luz
OK. To zrób jak uważasz ze swoim odejściem. Ale mimo wszystko proszę żebyś jakoś się z Aileen skontaktował
EDIT:
OK. Zachary09 nie odbieraj tego, że nie chcę żebyś grał albo coś w tym stylu. Po prostu do turnieju musi być 8 osób (ew. 12, bo tak naprawdę idealnie byłoby, gdyby było 16 chętnych
Napisałem już do Aileen.
Zachary09, SF chodzi bez płytki ;P
Zachary09, SF chodzi bez płytki ;P
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Jestem, jestem. Przemm, najprawdopodobniej nie wezmę udziału, bo raczej nie uporam się do końca tygodnia z papierkową robotą odnośnie zrywania umowy z Telekomunikacją. A szybkość internetu z którego teraz korzystam jest bardzo zmienna - czasem w ogóle nie działa, czasem na 2kb/s a czasem nawet na 200 kb/s.
Jeśli narobiłam kłopotów przez moją nieobecność, to najmocniej przepraszam wszystkich.
Jeśli narobiłam kłopotów przez moją nieobecność, to najmocniej przepraszam wszystkich.
Spoiler:
Nie masz za co przepraszać, w końcu są wakacje i każdy ma prawo wyjechać i oderwać się od rzeczywistości
.
Kurde szkoda, że się nie uporasz, bo myślałem jednak, że dasz rade
.
W każdym razie nawet jeśli teraz nie dasz rady to w następnej edycji, jeśli takowa się odbędzie, mam nadzieję, że weźmiesz udział!
W takim razie Ari robisz losowanie? Czy ja mam je przeprowadzić?
Kurde szkoda, że się nie uporasz, bo myślałem jednak, że dasz rade
W każdym razie nawet jeśli teraz nie dasz rady to w następnej edycji, jeśli takowa się odbędzie, mam nadzieję, że weźmiesz udział!
W takim razie Ari robisz losowanie? Czy ja mam je przeprowadzić?
Zrobię je. Jutro ok. 11-12 podam wyniki.
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Dobra, wiem, że jeszcze nie jest 11, ale chyba się nie obrazicie, jak już teraz wkleję Drzewko Mocy? 
Wraz z Morderczymi Złożonymi Karteczkami Prawdziwych Imion oraz Bezdenno-Dziurawą Kieszenią Ariego doszedłem do następujących wniosków:
http://img339.imageshack.us/img339/9979/nibydrzewko.jpg
Polska jak zwykle w grupie śmierci...
Mam nadzieję, że strategie dopiszą, ArtMoney rozwali wam kompy, a z krwi zamordowanych przeciwników zrobicie sobie nektar.
Proszę Przema o zbieranie wyników i przekazywanie ich mnie, bym mógł edytować drzewko.
Topory w dłoń! I Turniej SpellforceWeb oficjalnie rozpoczęty!
Wraz z Morderczymi Złożonymi Karteczkami Prawdziwych Imion oraz Bezdenno-Dziurawą Kieszenią Ariego doszedłem do następujących wniosków:
http://img339.imageshack.us/img339/9979/nibydrzewko.jpg
Polska jak zwykle w grupie śmierci...
Mam nadzieję, że strategie dopiszą, ArtMoney rozwali wam kompy, a z krwi zamordowanych przeciwników zrobicie sobie nektar.
Proszę Przema o zbieranie wyników i przekazywanie ich mnie, bym mógł edytować drzewko.
Topory w dłoń! I Turniej SpellforceWeb oficjalnie rozpoczęty!
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
No to żeś się szybko obudził kolego ^^. Ehh..., a było o tym mówione tyle razy, że trzeba mieć 50lvl. A skoro się zgłosiłeś i nie zaznaczyłeś, że nie masz postaci na 50lvl to oznaczało tylko i wyłącz, że możesz grać. W takim wypadku będziesz musiał szybko nabić postać. Radzę użyć kilku dobrych do tego mapek i będzie si
.
Ściągnij sobie paczkę z mapami, którą wstawił Pawemol, jest u nas na forum w dziale Mapy. Ogólnie polecam takie mapy jak: Mars, Orzach, Kathai, GuranHallg i kilka mapek autora. ponadto jeśli masz możliwość to możesz np. Orzach czy Kathai zagrać z kimś, żeby Ci ponabijał lvl (inaczej nie dasz sobie sam tam rady). A na Marsie warto użyć kodów, żeby szybciej nabijało się lvl. No to chyba wszystkie te ważne i przydatne mapki do nabijani
.