Turniej SpellForceWeb

Znajdująca się w Cieniu Drzew - wielkiego dęba i topoli - smukła wieża jest najrzadziej używanym budynkiem. Nieliczne osoby zapoznają się z regulaminem, by potem skrótowo wyjaśnić go reszcie klanu. Czasem jakiś niewo... posłaniec przychodzi, by sprawdzić, czy nie ma nowych, ważnych ogłoszeń.
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Post by Zachary09 »

Do końca tygodnia na 100% wbiję ten 50 level, ale pożyczyłem oryginalne płyty cioci. Ma mi je zwrócić w weekend, więc nie wiem. Zobaczymy :wink:
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

Hmm..., czyli zostanie 7 osób o jedną za mało :?. No chyba, że Vin wróci i zagra :P.

OK. To zrób jak uważasz ze swoim odejściem. Ale mimo wszystko proszę żebyś jakoś się z Aileen skontaktował :).

EDIT:

OK. Zachary09 nie odbieraj tego, że nie chcę żebyś grał albo coś w tym stylu. Po prostu do turnieju musi być 8 osób (ew. 12, bo tak naprawdę idealnie byłoby, gdyby było 16 chętnych :wink:). Ale wszystko wskazuje, że bd mógł grać, więc luz
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Napisałem już do Aileen.

Zachary09, SF chodzi bez płytki ;P
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Post by Zachary09 »

Miałem reinstal kompa, biblioteki mi wypieprzyło w pizdu.
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Też z wami zagram ;] Mam już postać.
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

Hmm, z tego co mi się wydaje w tej chwili jest 8 osób ( z Tobą Drakon Arach), które może zagrać, więc sądzę że Ari możesz zrobić losowanie.

Btw jeśli Aileen nadal nie odpowiedziała, to nie wiadomo jak długo jeszcze bd się przez to opóźniać start turnieju :?.
Aileen
Wójt
Postać w RPG: Evanesca | Fay

Post by Aileen »

Jestem, jestem. Przemm, najprawdopodobniej nie wezmę udziału, bo raczej nie uporam się do końca tygodnia z papierkową robotą odnośnie zrywania umowy z Telekomunikacją. A szybkość internetu z którego teraz korzystam jest bardzo zmienna - czasem w ogóle nie działa, czasem na 2kb/s a czasem nawet na 200 kb/s.

Jeśli narobiłam kłopotów przez moją nieobecność, to najmocniej przepraszam wszystkich.
Spoiler:
Szaleństwo nie jest niedorzeczne: otóż im bardziej szalone, tym bardziej logiczne, tym bardziej wyrafinowane, tym bardziej wymowne, tym bardziej olśniewające.
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

Nie masz za co przepraszać, w końcu są wakacje i każdy ma prawo wyjechać i oderwać się od rzeczywistości :).

Kurde szkoda, że się nie uporasz, bo myślałem jednak, że dasz rade :wink:.

W każdym razie nawet jeśli teraz nie dasz rady to w następnej edycji, jeśli takowa się odbędzie, mam nadzieję, że weźmiesz udział!

W takim razie Ari robisz losowanie? Czy ja mam je przeprowadzić?
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Zrobię je. Jutro ok. 11-12 podam wyniki.
Ty, który wchodzisz
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Dobra, wiem, że jeszcze nie jest 11, ale chyba się nie obrazicie, jak już teraz wkleję Drzewko Mocy? :wink:

Wraz z Morderczymi Złożonymi Karteczkami Prawdziwych Imion oraz Bezdenno-Dziurawą Kieszenią Ariego doszedłem do następujących wniosków:

http://img339.imageshack.us/img339/9979/nibydrzewko.jpg

Polska jak zwykle w grupie śmierci...

Mam nadzieję, że strategie dopiszą, ArtMoney rozwali wam kompy, a z krwi zamordowanych przeciwników zrobicie sobie nektar.

Proszę Przema o zbieranie wyników i przekazywanie ich mnie, bym mógł edytować drzewko.

Topory w dłoń! I Turniej SpellforceWeb oficjalnie rozpoczęty!
Ty, który wchodzisz
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

OK. Nie ma sprawy z tymi wynikami, ale jako że nie mam do wszystkich kontaktów to proponuję, żeby zwycięzca danego pojedynku napisał w poście kto wygrał ów pojedynek :wink:.

No to jak napisał Ari: Topory w dłoń i zapraszam do walki :D.
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Post by Zachary09 »

Słucham? Mamy grać TERAZ?:o

Muszę zająć się levelowaniem postaci bo mam dopiero 15 level :oops:
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

No to żeś się szybko obudził kolego ^^. Ehh..., a było o tym mówione tyle razy, że trzeba mieć 50lvl. A skoro się zgłosiłeś i nie zaznaczyłeś, że nie masz postaci na 50lvl to oznaczało tylko i wyłącz, że możesz grać. W takim wypadku będziesz musiał szybko nabić postać. Radzę użyć kilku dobrych do tego mapek i będzie si :wink:.
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Post by Zachary09 »

Opiszesz mi je? Nie chce mi się piep**** z tymi głupimi mapkami pojedynczymi bo mnie rozwalają Dzikie Wilki na 7 i 9 lvlu
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

Ściągnij sobie paczkę z mapami, którą wstawił Pawemol, jest u nas na forum w dziale Mapy. Ogólnie polecam takie mapy jak: Mars, Orzach, Kathai, GuranHallg i kilka mapek autora. ponadto jeśli masz możliwość to możesz np. Orzach czy Kathai zagrać z kimś, żeby Ci ponabijał lvl (inaczej nie dasz sobie sam tam rady). A na Marsie warto użyć kodów, żeby szybciej nabijało się lvl. No to chyba wszystkie te ważne i przydatne mapki do nabijani :wink:.
Post Reply