Chcesz pograć przez sieć? Zajrzyj!

Dyskusja o grze SpellForce
Ari
Arinistrator

Chcesz pograć przez sieć? Zajrzyj!

Post by Ari »

Surfuje na fali rosnącego spamu

Drodzy forumowicze!

Jeśli macie ochotę zagrać z kimś przez internet, nieważne czy w celu wspólnego, swobodnego podboju map, czy agresywnych potyczek, zgłaszajcie się tutaj!

Do postu zgłoszeniowego można dorzucić preferowaną formę rozgrywki (kooperacja/PVP), kontaktu (PW? GG? A może wolisz pogadać przez Skype?), poziom(-y) awatara(-ów) czy nazwę sieci Hamaka - wtedy o wiele łatwiej będzie się przeglądało zgłoszenia :wink: Oczywiście, podanie tych informacji konieczne nie jest.

UWAGA!

Żeby nie zrobiło się spamowicho, każdy użytkownik ma prawo napisać tu jedenpost. W razie zmiany jakichkolwiek danych, nie piszecie tu następnego posta, tylko edytujecie swoje "ogłoszenie". Ma to na celu powstrzymanie śmietnika, jaki mógłby się tu zrobić.

Zatem Miecze/Topory/Łuki/Tarcze/Magia w dłoń (opcjonalnie: dłonie) i ruszamy na Eo!
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Pawemol
Misiek

Sf przez sieć

Post by Pawemol »

Chętnie zagram w SpellForce przez internet.
Gram przez hamachi jak i bez niego.
Nazwa Sieci: SpellForce.gram.pl
Hasło: Brak !

Kontakt ze mną poprzez Hamachi.
Ostatnia Aktualizacja Sieci:
06.03.2011r
Last edited by Pawemol on Sun, 6 Mar 2011, 20:31, edited 1 time in total.
Mój kanał na YouTube
Wiem , trochę zrąbane filmiki :D Image Pajacyk.pl--> klikaj codziennie
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

OK. To teraz na mnie pora. Też jestem chętny do gry i to zarówno pvp jak i do podexpiania sobie czy komuś postaci. Więcej szczegółów albo przez PW albo GG.
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Post by Zachary09 »

Zgłaszam chęć do gry.

Preferowana rozgrywka - Hamachi, Co-Op lub PVP gotowymi postaciami. GG: 11149936 / Steam: Zachary09
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Również zapraszam do wspólnej potyczki :) W tryb gry swobodnej raczej grać nie będę, w ostateczności bardzo rzadko. W grze wieloosobowej możemy grać prede, choć wolałbym import w swobodnej (+50lvl).

Moje gg: 5073226 Piszcie śmiało :)
Drakon Arach

Post by Drakon Arach »

Też jestem chętny.

Ale tylko do kooperacji na razie. Nie mam postaci :(

Kto chce pograć to kontakt na gg (w profilu).
SFeniks
Niemy Mędrzec

Post by SFeniks »

Ja też jestem chętny.Do pvp i coop.Obojętnie jakie postaci.A kontakt albo gg 20486396 albo mój serwer hamachi.SpellForcePoland bez hasła.
Bezix
Łowca postów
Postać w RPG: Terill Senus

Post by Bezix »

Ja chętnie z wami pogram w coop, pvp jak się nabije ten 50 lvl :P
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

To cię Vinek zgaszę. Ort w pierwszym wyrazie, temat z zeszłego roku ;P

Załatw mi zgodną wersję SF, a Cię pocisnę.
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Żądny zniszczenia Dziadek jest gotowy na PVP :wink: Kontakt przy pomocy PW, lub GG. Miłego opłakiwania postaci!

EDIT: W związku z cheaterskim atakiem przeprowadzonym na moją osobę, grał będę tylko z zaufanymi.

UP@: Jeśli miałem napisane "rządny", to wybaczcie, nawet Dziadkowi czasem zdarza się popełniać błędy (choć teoretycznie bardziej chodziło tu o sens, niż błąd ortograficzny w zdaniu. To podchodzi pod błąd słownikowy? Leksykalny?) :wink: Nie mniej jednak, temat mógłby mieć ze trzy latka, a i tak mój post nie liczyłby się jako odkop. Sam sobie załatw Złotą Edycję z Biedronki (ver. 1.53?) za 10zł i wtedy się okaże, czekam niecierpliwie...

STL: Nieźle żeś się schował w moim poście powyżej ;P A gdybyś mógł go teraz usunąć, byłbym wdzięczny.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Lumis
Odbębniacz postów

Post by Lumis »

Lumis chętny do gry (o ile na tym forum ktoś jeszcze gra w to). Mogę zagrać w grze swobodnej (pozwiedzać lub podexpić), ale chętniej zagram przeciwko innemu graczowi. Pisać na pw lub gg 19642170.
Striełka
Niemy Mędrzec

Post by Striełka »

Bardzo chętnie przez hamachi.
GG:15543037 albo skype:StaryDziad.

Pisać!!
Do 25 będę od 17-20
Później wcześniej gdzieś 13-21
W weekendy 10-21
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Pan powyżej to kolejny przykład na to, że wyznawcy Metina sięgają swoimi brudnymi łapskami w stronę SpellForce. Wulgarny, arogancki, posiada praktycznie zerową wiedzę na temat świata SpellForce (próbował mi wcisnąć, że przywołane Ostrza na trzydziestym poziomie nie istnieją o.O), oszust (podawał się na godność Hyoutona, by zapewnić sobie rację w przegranej sprawie), w dodatku nie da się mu przemówić do rozumu.

Szczerze nie polecam jakichkolwiek kontaktów z wyż. wymienionym osobnikiem.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

Ach, Vin. Mam edycję z Biedronki. Wtedy nie wiem czym się kierowałem, ale chyba miałem na myśli SF2. Jestem praktycznie zwarty i gotowy (oczywiście po wbiciu tego nieszczęsnego 50 lvl po formacie) do boju przeciwko wam, placki!
GG: muszę podawać? No dobra xd 12633325
Steam: Niet
Hamachi: Niet

LOL, co chwilę ktoś usuwał, modyfikował posty i wyszła z tego taka kupa, ze nic nie można sie połapać. :]
Kafar
Zaklinacz słów

Re: Chcesz pograć przez sieć? Zajrzyj!

Post by Kafar »

Ja polecam program Game Ranger. Jest to mały prosty w obsłudze program. Do wyboru oprócz SpellForce jest multum innych gier, a jego główną zaletą jest prostota. Wystarczy tylko założyć pokój, poczekać na ludzi i rozpocząć gre. Zainteresowanych programem zapraszam na pw. Chętnie opowiem więcej o tym programie.
Post Reply