Turniej SpellForceWeb
Lista chętnych na dzień 20.08.10:
- Przemmir
- Kukabura
- Doyle
- Drzewiu
- Gamer
- Hyouton
- Aileen (?)
- Ari
Wszystko zależy od Ai.
- Przemmir
- Kukabura
- Doyle
- Drzewiu
- Gamer
- Hyouton
- Aileen (?)
- Ari
Wszystko zależy od Ai.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Myślę, że na chwilę obecną rekrutacja do tegoż turnieju jest już raczej zamknięta, ponieważ nie znajdzie się nagle czterech osób chętnych, które mogłyby zagrać.
Tak więc Zachary09, jeśli Aileen nie będzie mogła wsiąść udziału w turnieju zajmiesz jej miejsce. W przeciwnym wypadku zapraszam do udziału w drugiej edycji turnieju (chyba, że znajdzie się odpowiednia ilość osób i będzie można powiększyć liczbę osób w turnieju na taką, aby dało się rozpisać drzewko
).
Btw tą ewentualnej drugą edycją już nie będę się w stanie zająć z powodów ode mnie nie zależnych...
Chyba, że Ari ma jakieś inne rozwiązanie
.
Tak więc Zachary09, jeśli Aileen nie będzie mogła wsiąść udziału w turnieju zajmiesz jej miejsce. W przeciwnym wypadku zapraszam do udziału w drugiej edycji turnieju (chyba, że znajdzie się odpowiednia ilość osób i będzie można powiększyć liczbę osób w turnieju na taką, aby dało się rozpisać drzewko
Btw tą ewentualnej drugą edycją już nie będę się w stanie zająć z powodów ode mnie nie zależnych...
Chyba, że Ari ma jakieś inne rozwiązanie
Ari ma rozwiązanie. Mogę odstąpić od turnieju i zająć się losowaniami itp. Wtedy Zachary może wbić na moje miejsce.
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Albo po prostu spytaj się Aileen czy do końca tego tygodnia się wyrobi ze wszystkim i będzie mogła zagrać, bo w sumie wszyscy są gotowi tylko ona to trochę opóźnia i nie wiadomo do kiedy ten status quo będzie trwał
.
Mati jeśli możesz to weź już zrób losowanie i jeśli ktoś (mam na myśli głownie Aileen) wypadnie to zastąpi go Zachary09. Co Ty na to?
Mati jeśli możesz to weź już zrób losowanie i jeśli ktoś (mam na myśli głownie Aileen) wypadnie to zastąpi go Zachary09. Co Ty na to?
Tylko że od jutra z moim "byciem", aż do końca wakacji, będzie krucho. Więc też lepiej będzie, żebym zrezygnował 
Do Aileen napiszę na gg, ale wydaje mi się, że nasza Wójtowa gdzieś wyjechała.
Do Aileen napiszę na gg, ale wydaje mi się, że nasza Wójtowa gdzieś wyjechała.
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz