No to tak. Aktualnie pogrywam sobie w Counter Strike 1.6 NS, ale ściągam wersje Source. Kiedyś grałem w Enemy Territory i byłem w to niezły (ok. pół roku gry). Czasami myślę czy nie wrócić do tej gry. Mam róznież WoW 'a i kumpel namawia mnie abym zaczął grać. Tą możliwość też rozważam. Jeżeli chce ktoś pograć w CS to pisać pm na forum albo gg 6658887 (w et mogę także duela zagrać) Przeważnie niewidzoczny i w godzinach popołudniowych. Wypowiadajcie się.
Gry Online (PC)
-
Guest
Gry Online (PC)
Witam rozpoczynam ten temat aby rozkręcić trochę to forum. W jakie gracie gry online i czy w ogóle gracie w jakieś. Wypowiadajcie się. Ja zacznę. (Oczywiście oprócz SF norma
)
No to tak. Aktualnie pogrywam sobie w Counter Strike 1.6 NS, ale ściągam wersje Source. Kiedyś grałem w Enemy Territory i byłem w to niezły (ok. pół roku gry). Czasami myślę czy nie wrócić do tej gry. Mam róznież WoW 'a i kumpel namawia mnie abym zaczął grać. Tą możliwość też rozważam. Jeżeli chce ktoś pograć w CS to pisać pm na forum albo gg 6658887 (w et mogę także duela zagrać) Przeważnie niewidzoczny i w godzinach popołudniowych. Wypowiadajcie się.
-
Guest
-
Guest
Sorv, w "piątkę" nie miałem okazji pograć. A grałaś w 3 albo 4? Te to zupełnie inne klimaaty 
Ja gram w grę przeglądarkową KhanWars, a tak to preferuję tryb single
Ja gram w grę przeglądarkową KhanWars, a tak to preferuję tryb single
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
Guest