Kody

Guest

Kody

Post by Guest »

Czy są jakies kody do spellforce 2
Guest

Post by Guest »

a po co wam kody? wcale nie jest trudny ten spell force!
Guest

Post by Guest »

no ale są jakieś kody? mi by sie przydały kody na surowce, bo zbieranie ich jest bardzo czasochłonne
Guest

Post by Guest »

zgadzam się że zbieranie surowców jest nudne ale jak się gra na kodach to gra traci cały sens :evil:"0" />
Guest

Post by Guest »

Jest kupa kodów wejdźcie sobie na google ;]
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Ooo naprawdę? Po przejściu gry, postanowiłam, że poszukam kodów. I niestety nie znalazłam. Skoro z ciebie taki fantastyczny poszukiwacz to podaj kody. :)
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Ech...poszukam zapisałem gdzieś i zapomniałem ale z tego co pamiętam to były na surowce,mgłe bitewną czy coś w tym stylu,chyba na mane...Postaram się zamieścić do pojutrza ;]
Guest

Post by Guest »

Gra traci urok gdy się wpisuje kody. No chyba że ktoś nie może przejść :D . Ja tam się nigdy nie przejmowałem że wolno mi zbierają surowce, zawsze w tym czasie robiłem co innego.

Ja jestem za usunięciem tego tematu (z resztą co ja mam tu do gadania :) )
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

Wiesz... niektórzy nie potrafią grać bez kodów. Tak, gra traci urok. Ale jeśli o mnie chodzi, to ja już przeszłam grę i w sumie grając drugi raz chcę wypróbować kody. Tak samo zrobiłam, gdy grałam w jedynkę. :wink: gosc_ - zdeklarowałeś się wrzucić kody na forum. I co? :P
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Z neta mam tylko kod na mgłę wojny i nie wiem gdzie ten koleś znalazł te na surowce i manę ...
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

No to podaj :) I opisz konkretnie co ta mgła wojny robi. :wink:
Spoiler:
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

mgła wojny to coś takiego co nornie występuje w grach np.odkryłeś teren a później coś ci go przysłania że nie widzisz co tam sie znajduje
Guest

Post by Guest »

With DS installed the cheats are enabled (also in the SW campaign).

Open console '

type (case sensitive)

UI:FOWEnable(0)

= Disable FOG

UI:FOWEnable(1)

= Enable FOG

Until now this is the only known cheat.

Greets Gasper

===========================

Cheat Codes

During gameplay Press Ctrl + ] to bring up the in-game console (European players may need to press Ctrl + +). Type any of the following codes into the console.

Code: Result:

UI:FOWEnable(0) Disable Fog of War

LogSender:NoManaUsage(1) Use Spells Continuously

LogSender:GiveGood(####) Give #### Raw Materials

LogSender:AddMoney(####) Give #### Money

LogSender:GodMode(1) God Mode (Main Char Only)

Ok tyle udało mi się znaleźć nie testowałem jeszcze czy działają ale pewnie tak ;p Nie mogłem wcześniej zamieścić bo nie mam za bardzo czasu żeby szperać po necie ;]

Postaram się jeszcze wrzucić jakieś ;]

Jakby ktoś nie znał anglika to moge walnąć po polsku ;p
Guest

Post by Guest »

To są kody do 1 takie same znalazłem tylko po polsku pisało ale nie jestem pewnien
Guest

Post by Guest »

Post Reply