Zakon Świtu - pobawmy się w RPG
Hm...
Ostatnio otrzymuję coraz więcej wiadomości dotyczących RPG. Dostałem jedną KP (nie mam na razie kiedy jej przeczytać :F Ale pamiętam), powstał nawet temat we Free Style 'u... Takiej petycji się nie spodziewałem (choć, cichutko przyznam, miałem na nią nadzieję).
A tak na poważnie, kto byłby chętny do powrotu do SpellforceWeb RPG?
Ostatnio otrzymuję coraz więcej wiadomości dotyczących RPG. Dostałem jedną KP (nie mam na razie kiedy jej przeczytać :F Ale pamiętam), powstał nawet temat we Free Style 'u... Takiej petycji się nie spodziewałem (choć, cichutko przyznam, miałem na nią nadzieję).
A tak na poważnie, kto byłby chętny do powrotu do SpellforceWeb RPG?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Never! Na pewno nie od początku... Co to w ogóle da? Znowu zatniemy się w jakimś wątku, jak Matiemu się odechce, może nawet wcześniej, niż teraz. I nie wiem, czy innym również by się to spodobało, ale cóż, trzeba czekać na ich wypowiedzi. Wypowiadać mi się tu, bo poczujecie lagę...
A tak BTW: Biada Wam Aileen i Hyouton, coście zatrzymali postęp antysesji
A tak BTW: Biada Wam Aileen i Hyouton, coście zatrzymali postęp antysesji
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

-
Tallos
- Łupieżca tematów
- Postać w RPG: Faern Liom
Ari no jasne, że jestem chętny, tak się dobrze grało, a tu nagle zastój. Przeczytaj to Kp, poprzyjmuj innych i wracajmy do RPG!
Emm.. co do wypowiedzi Sargona to jestem przeciw! Nie ma sensu zaczynać od nowa i wymyślać nowe wątki. Mi się podoba tak jak jest.
BTW: Dziadku, od czego masz tą lagę w końcu?! Pogoń ich jakoś!
Emm.. co do wypowiedzi Sargona to jestem przeciw! Nie ma sensu zaczynać od nowa i wymyślać nowe wątki. Mi się podoba tak jak jest.
BTW: Dziadku, od czego masz tą lagę w końcu?! Pogoń ich jakoś!
Bad choice.
Nie zaczynaj od początku. Ja chcę wyjść z tego piekielnego namiotu, Tallos musi wyparować od krawcowej a pająki dawno nie jadly tych smakowitych lodowych elfek.
BTW, Dziadzie wredny, kres nadszedł kwiecistych postów w wątku powerrangersowym. Drish musi porzucić żyletkę i przetrzepać skórę kilku człowiekom.
Wracając do tematu, oczywistą oczywistością jest, że się zgłaszam.
Coś mi się wydaje że Ari będzie miał wyjątkowo tłoczną sesyję.
Nie zaczynaj od początku. Ja chcę wyjść z tego piekielnego namiotu, Tallos musi wyparować od krawcowej a pająki dawno nie jadly tych smakowitych lodowych elfek.
BTW, Dziadzie wredny, kres nadszedł kwiecistych postów w wątku powerrangersowym. Drish musi porzucić żyletkę i przetrzepać skórę kilku człowiekom.
Wracając do tematu, oczywistą oczywistością jest, że się zgłaszam.
Coś mi się wydaje że Ari będzie miał wyjątkowo tłoczną sesyję.
Spoiler:
Nie mam nic przeciw tłocznym sesjom ;D Jedna KP (ta krótsza... ;P) zostałą już przyjęta. Drugą muszę skończyć czytać, ale tu, obawiam się, będzie trochę "negocjacji" (Tak, z MG można negocjować!) 
Sesji od początku nie zacznę (Aileeen ;>), ale mogę przygotować streszczenie tego, co działo się w prologach i rozdziałach pierwszych. Obecnej fabuły również nie porzucę, za długo nad nią myślałem (!) :F
I pamiętajcie, kamraci, każdy może sesję swoją założyć...
Sesji od początku nie zacznę (Aileeen ;>), ale mogę przygotować streszczenie tego, co działo się w prologach i rozdziałach pierwszych. Obecnej fabuły również nie porzucę, za długo nad nią myślałem (!) :F
I pamiętajcie, kamraci, każdy może sesję swoją założyć...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Tallos
- Łupieżca tematów
- Postać w RPG: Faern Liom
I Moher ci zapłać, że nie od początku! Z resztą jaki to miało by sens zaczynać od początku? Pewnie to wyglądałoby tak:
- Cześć Aileen!
- Cześć Tallos!
(Przecież wy się nie znacie! - głos MG)
Cóż pozostaje czekać aż wszystko się "ustatkuje" i zaczniemy dalej grać.
BTW: To, że każdy może wiemy, ale jakoś nikt się nie wychyla
- Cześć Aileen!
- Cześć Tallos!
(Przecież wy się nie znacie! - głos MG)
Cóż pozostaje czekać aż wszystko się "ustatkuje" i zaczniemy dalej grać.
BTW: To, że każdy może wiemy, ale jakoś nikt się nie wychyla
1. MG mówi jak typowe wyobrażenie boga - donośnym, echiastym basem. Właściwie, jest typowym wyobrażeniem boga ]:>
2. Postaci w prologu (te, które brały udział w wątku od samego początku) znały się
2. Postaci w prologu (te, które brały udział w wątku od samego początku) znały się
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Znakomicie!
Ugruk już zapuścił korzenie w swojej sesji i mój kfiatkowy post był upustem tego ile już czekam na odpis!
Więc panie MG działaj... i proszę nie rób tak, że nagle ci się nie chce
Ja na moim PBF w Warhammer dostałem z pięć razy kryzysu, ale drugi admin mi nie pozwolił na koniec mojej przygody z tym forum.
A co do sesji... grajmy dalej. Ja zawsze wyznają taką zasadę... ,,jak przyjdzie do ciebie nieszczęście [MG i jego pomysły] i w to nie ingerowałeś, to z tego wyjdziesz '. Więc Sargon sam wpakował się w takie bagno i teraz niestety ma problem... czasem na początku gry w PBF trzeba częściej myśleć niż atakować nie myśląc przyczynowo - skutkowo ;]
Dlatego takie sesje z taką mechaniką są jedyne w swoim rodzaju. W pojedynku byle goblin ci może zrobić kuku (ale moim zdaniem są zbyt duże granice co do nieudanego i udanego testu krytycznego... ale to moje zdanie),
A więc jak najszybciej odpisuj! Czekam z niecierpliwością
Ugruk już zapuścił korzenie w swojej sesji i mój kfiatkowy post był upustem tego ile już czekam na odpis!
Więc panie MG działaj... i proszę nie rób tak, że nagle ci się nie chce
A co do sesji... grajmy dalej. Ja zawsze wyznają taką zasadę... ,,jak przyjdzie do ciebie nieszczęście [MG i jego pomysły] i w to nie ingerowałeś, to z tego wyjdziesz '. Więc Sargon sam wpakował się w takie bagno i teraz niestety ma problem... czasem na początku gry w PBF trzeba częściej myśleć niż atakować nie myśląc przyczynowo - skutkowo ;]
Dlatego takie sesje z taką mechaniką są jedyne w swoim rodzaju. W pojedynku byle goblin ci może zrobić kuku (ale moim zdaniem są zbyt duże granice co do nieudanego i udanego testu krytycznego... ale to moje zdanie),
A więc jak najszybciej odpisuj! Czekam z niecierpliwością
Co zatem proponujesz?
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
U mnie (nie chce zbyt tym szafować) krytyczny sukces jest wtedy tylko kiedy wylosujemy 1, a krytyczna porażka 100. Odległe i skrajne wyniki. Nie proponuje by to weszło, od razu pisze. To jest zbyt, hmmm... surowe? Ale wierz mi, mój krasnolud na forum jest mistrzem krytycznych porażek... trafiają mi się one równie często, co pudła w ataku (czyt. dwa na każdy pojedynek, a mam tylko 1 PP).
Dlatego lepiej zostańmy przy tym, co mamy
Dlatego lepiej zostańmy przy tym, co mamy
U nas nie ma w ogóle PP ;P Mogę dać limit 5/95, też nie powinien być ani zbyt rzadki, ani zbyt częsty.
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz