Dobrze zrobimy tak. Od tej pory wrzucamy posty ze screenami lub z linkami do screenów. Wszystkie inne będą kasowane (mogą być pewne wyjątki, ale bardzo szczególne). Faktycznie - przeniosę go do Dyskusji Ogólnej.
Przepraszam, że podwójny post, ale chciałam żeby wszyscy go zauważyli. Otóż pilnie potrzebuję screeny, najlepiej w oryginalnej wielkości. Chodzi mi o dwa golemy: ognistego i kamiennego. Chciałaby, aby nie były ucięte, a pokazane w całości oraz chciałabym, aby pojawiły się jak najszybciej. Pisałam do Maxmana, ale chyba się na mnie obraził za te warny z przeszłości :F. Nie wiem kto tu jeszcze ma SpellForce2, ale tym wszystkim, którzy mi pomogą z góry dziękuję.
Okey dzięki za zainteresowanie, ale mógłbyś zrobić jeszcze dwa :> Chodziło mi bardziej o maksymalne zbliżenie, aby golem był widziany z przodu i aby zajmował prawie cały screen. I kamienny, a nie lodowy . Jeszcze raz dzięki
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale sorvina chyba kiedyś coś mówiła o tym kawałku mięsa z twierdzy mrocznego wiatru to wklejam screeny gdzie trzeba go umieścić