No Doyle, wymiękłeś ;P
Przemm: Początek początku odstrasza, ale reszta... wyszło "pysznie", zasłużona ósemka leci!
Ode mnie znowu coś do zjechania, szykujcie bluzgi:
http://www.youtube.com/watch?v=5Rios58t ... re=related
Ogłupiło mnie to, powiem szczerze, teraz, jadąc samochodem nie potrafię tego nie słuchać. Ogólnie, piosenka (a to tam są jakieś słowa?) niczym nie zachęca, jest monotonna i sprawia wrażenie, że jej autor walił ciągle w jeden klawisz, ale... ale wystarczy wygodnie sobie usiąść, zamknąć oczy (najpierw włączyć) i... i słuchać. Mnie naprawdę przypadła do gustu, można spokojnie sobie pomyśleć dosłownie o wszystkim, daje uczucie odprężenia i wewnętrznego uspokojenia. Wręcz idealna do zatapiania się w marzeniach. Jak ktoś mi znajdzie z dziesięć podobnych utworków, zrzeknę się prawa do noszenia tytułu mohera, o!
Przed użyciem skonsultuj się z ulotką, bądź przeczytaj lekarza lub farmaceutę. Piosenka zawiera śladowe ilości orzech... słów (nie da się ich usłyszeć - częstotliwość). Istnieje możliwość wystąpienia skutków ubocznych w postaci zniszczenia pobliskiego sprzętu elektronicznego i/lub niekontrolowanej dewastacji otoczenia, a także inne podobne.
Słuchając, wyrażasz zgodę na przetwarzanie renty Twojej babci w celu ...