Zostaliśmy wygnani do krainy, gdzie ludzie i elfy ze sobą rywalizują. Elfy słabe, lecz z olbrzymią armią bronią się przed ludźmi. Gdy przybyłeś, byli w chwilowym pokoju, przez małe grupki osiadłych orków i Ostrzy, przybyłych wraz z nimi.<
Kawałek GreenLandu, lodowej krainy i troszkę Ostrzy w przejściu
Ja daję tutaj swoją pierwszą mapę , nie jest ona doskonała ale trochę się namęczyłem bo u mnie nie działa opcja "broforse" więc trochę się narobiłem przy texturach .
Witam oto mam do wrzucenia nowe mapy z czego ja robiłem około 30 i inni z forum robili, kilka nieznanych autorów .Map jest 68 , trochę zedytowałem niektóre , ale chyba jest tam 30 nowych i są tez stare wersje mapek!!. Oto jest opis jeden z moich map co nazwałem zmodyfikowana utopia:
oto zmodyfikowana utopia na expa z levla 45-50 i do podexpiania
Jest 6 monumentów są rozdzielone murami.SA 2 nacje wrogów:
-szkielety 35 lvle
-trolle uroki 26-30 lvle Są przegrodzenie murami ale zanim dojdą do ciebie to jest zabijaka a wtedy rozbudowywujesz się i wkraczasz.Surowców jest mnóstwo!!! Mapka zmodyfikowana by Pawemol
Większość mapek jest super.Fajna mapka jest też Belial vs Kosiarz , Belial wygrywa z kosiażem itp. Różne mapy co mi się udało zrobić.Oto link:
A oto coop 45 anduine zmodyfikowane by ja są monumenty bohaterów a na końcu mapy do pokonania belial, jak sie go zabije to dropią skrzynki z których lecą rzeczy na 50 lvl itp
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
Ja miałem chęć do zrobienia takiej mapki, albo chociaż takiej do PvP 3v3. Niestety, zniechęciła mnie kolejna doba spędzona na pobieraniu spellforca 1.52 specjalnie dla edytora.
Pojawiła się nowa wersja poprzedniej mapki. Link w tamtym poście. A ja chciałem poprosić o pomoc. Jestem w trakcie tworzenia nowego projektu, ale nie mam pomysłu, na kształt terenu. Jedyny pomysł jaki mam, to zatoka, ale nic dalej nie mogę wymyślić. Jeśli ktoś miałby pomysł na jakiś fajny teren przy zatoce to niech się nim podzieli . Może zobaczy go w mapce .
Pozdrawiam, i uprzedzając pytania, będzie to mapka do przejścia, gdzie na końcu będzie... ,,niespodzianka ' .
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
raczej powinnienes zrobic mape z wszystkimi monumentami zlych po prawej dobrych po lewej i kazdy ma wroga ktory go atakuje ... kto wiecej wytrzyma
Skoro znalazłeś temat o mapach, to ewentualną prośbę o nowe, mogłeś umieścić tutaj, a nie zakładać nowy temat (na dodatek z niezbyt przemyślaną ankietą). I faktycznie warna nie dostaniesz tylko dlatego, że jesteś nowy, upiecze Ci się tym razem jeszcze; natomiast możesz to traktować jako ostrzeżenie.
Zalozylem temat na poczatku.... po prostu nie znalazlem tego tematu wczesniej! kumasz?