Ulubiony tekst żołnierza
Raczej "death" - Jesteśmy śmiercią (w sensie: przynosimy śmierć) brzmi imho lepiej niż jesteśmy martwi 
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Craig Un 'Shallach
- Niemy Mędrzec
Walka armii elfio-krasnoludkowej:
Elfki: A! Ach! Each! Ach! Aa-aaa-aaach!(jakaś umiera) A! Ach! Ech!
Krasnoludki: Uooooaaach! Aaaa! Uooaaaach! More, more!
To mnie dobiło...
Elfki: A! Ach! Each! Ach! Aa-aaa-aaach!(jakaś umiera) A! Ach! Ech!
Krasnoludki: Uooooaaach! Aaaa! Uooaaaach! More, more!
To mnie dobiło...
Spoiler:
Zawsze rozumiałem to jako "coming yet some", jako dość niepoprawne określenie ("nadchodzi jeszcze paru"). Poza tym, to jest jeden odgłos: "Uooaaaah, come and get some" 
Aileen, onomatopeje rządzą
Aileen, onomatopeje rządzą
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Próby rozszyfrowania growlu mrocznych spełzły na niczym, jak na razie ;p
Wiem tylko, że jeden tekst kończy się chyba na "warrior".
A te odgłosy z bitwy elfio-krasnoludzkiej przypominają bardziej odgłosy gwałcenia elfek niż bitwy, bo dołączają sie jeszcze jęki nieumarłych.
Ale przekaz szczytny.
Wiem tylko, że jeden tekst kończy się chyba na "warrior".
A te odgłosy z bitwy elfio-krasnoludzkiej przypominają bardziej odgłosy gwałcenia elfek niż bitwy, bo dołączają sie jeszcze jęki nieumarłych.
Ale przekaz szczytny.
Spoiler:
Dzięki za wykaz cytatów, st34l3k.
Jeszcze mi się przypomniał okrzyk Gitzo: "Arrr, enemieeeez!" ^^ Głos ma świetny.
Pamietam jeszcze, że ciekawe rzeczy mówiła Pajeczyca mrocznych i kamienny tytan krasnoludów, tylko już nie pamiętam co. Jak ich spotkam to posłucham i sobie przypomnę.
Ad elfek - jednak nie będe sobie takiej sytuacji wyobrażać, dźwięki wystarczyły.
Jeszcze mi się przypomniał okrzyk Gitzo: "Arrr, enemieeeez!" ^^ Głos ma świetny.
Pamietam jeszcze, że ciekawe rzeczy mówiła Pajeczyca mrocznych i kamienny tytan krasnoludów, tylko już nie pamiętam co. Jak ich spotkam to posłucham i sobie przypomnę.
Ad elfek - jednak nie będe sobie takiej sytuacji wyobrażać, dźwięki wystarczyły.
Spoiler:
STL, zrozumiałem jeszcze Nor will defend us 
Tsa, to musiałoby być ciekawe...
Tsa, to musiałoby być ciekawe...
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
Odkryte podczas gry w multi:
Skergowy robotnik, po zaznaczeniu, stwierdził fakt: "I 'm your humble servant" - no przecież to oczywista oczywistość 8D
Po którymś ulepszeniu jednostek, usłyszałem jakiegoś skerga: "Nor is making us stronger, ma(aaaaa)ster"
Mroczne Ostrze, podczas walki, mając ok. połowę życia: "Accept you fate!" - słowa skierowane do maltretujących go Ostrzy.
I po raz drugi, Mroczne Ostrze w roli głównej, tuż przed śmiercią, zdołało z siebie wydusić: "You will die!", po czym samo sczezło
Co prawda nie są to "ulubione teksty żołnierza", ale chyba tych tutaj nikt nie zamieścił przede mną.
Skergowy robotnik, po zaznaczeniu, stwierdził fakt: "I 'm your humble servant" - no przecież to oczywista oczywistość 8D
Po którymś ulepszeniu jednostek, usłyszałem jakiegoś skerga: "Nor is making us stronger, ma(aaaaa)ster"
Mroczne Ostrze, podczas walki, mając ok. połowę życia: "Accept you fate!" - słowa skierowane do maltretujących go Ostrzy.
I po raz drugi, Mroczne Ostrze w roli głównej, tuż przed śmiercią, zdołało z siebie wydusić: "You will die!", po czym samo sczezło
Co prawda nie są to "ulubione teksty żołnierza", ale chyba tych tutaj nikt nie zamieścił przede mną.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...