jestem w Empyrii mam problemy z nastepujacymi misjami
1. mam znalezc kobalda w Miescie Dusz i zabrac mu przekleta monete a gdzie to jest??
2. szkolenie gladiatora - przeszedlem pierwszy raz u tego gladiatora ale jak chce sie dalej szkolic to mowi mi ze mam przypomniec sobie pierwsze cwiczenie i cwiczyc ale nie wiem co ja mam z tym zrobic
3. chce wejsc do palacu przez lewe wzniesienie ( tylko to wejscie mi zostalo do przejscia) tam sa spragnieni straznicy jak mam im podrzucic picie?
4. do czego sa pazury kradziezy?? zabralem gosciom ktorzy mi sprzedali taki proszek
5. mam rozwalona kosture i tarcze a zeby je naprawic i zeby byly lepsze potrzebuje Lez Zerbity (taka gosciowa chodzila i chciala sprzedac je po 300 sztuk zlota ale po targowaniu sie mozna je kupic duzo taniej kupilem raz od niej i juz sie nie pokazuje dlaczego) gdzie jeszcze sa takie lzy??
dziekuje z gory za pomoc
Cien feniksa problemy z misjami
Pewnie sobie już poradziłeś z tymi problemami, ale odpowiem na nie 
1. Portal do Miasta Dusz jest na planszy Czerwone Pustkowia (czy jakoś tak).
2. Żeby dalej się szkolić musisz zdobyć wyższy poziom.
3. Na lewo od tych strażników jest jakby takie zaplecze. Jeśli najedziesz na stół z butelką pojawi się wokół niego taki niebieski krąg. To właśnie na tym stole musisz postawić butelekę z winem.
4. Tego akurat sama nie wiem.
5. Ja zdobyłam w tych miejscach Łzy Zerbitów:
- jedna była w skrzyni na Kruczej Przełęczy (tam gdzie były te trole);
- jedną kupiłam od tej włóczęgi w Empyrii;
- kilka tych Łez było w Kryptach Zegarowych w skarbcach;
- jedną dostałam od Tuomi.
1. Portal do Miasta Dusz jest na planszy Czerwone Pustkowia (czy jakoś tak).
2. Żeby dalej się szkolić musisz zdobyć wyższy poziom.
3. Na lewo od tych strażników jest jakby takie zaplecze. Jeśli najedziesz na stół z butelką pojawi się wokół niego taki niebieski krąg. To właśnie na tym stole musisz postawić butelekę z winem.
4. Tego akurat sama nie wiem.
5. Ja zdobyłam w tych miejscach Łzy Zerbitów:
- jedna była w skrzyni na Kruczej Przełęczy (tam gdzie były te trole);
- jedną kupiłam od tej włóczęgi w Empyrii;
- kilka tych Łez było w Kryptach Zegarowych w skarbcach;
- jedną dostałam od Tuomi.
Spoiler:
-
Guest
-
Guest
-