spellforce przez internet

Dyskusja o grze SpellForce
Guest

Post by Guest »

JA też chętnie pogram ale w wieloosobówkę bo w swobodną nienawidzę grać. Tam i tak walczysz tylko ze standardowymi wrogami. Co za różnica w pojedynkę czy z kim innym?
Archival
Skrytopisarz

Post by Archival »

Jeżeli jest jakiś chętny żeby zagrać w 3 osoby w grę swobodną i ma lvl ok. 20 to proszę o kontkat - GG podane w poprzednim poście

Edit: zawsze siedzę na niewidoku
Guest

Post by Guest »

Chętnie zagram z kimś lub paroma osobami w trybie swobodnym od 1 lv.

Kontakt gg 1232013
Konradus-Killer
Zbrojny w klawiaturę

Post by Konradus-Killer »

JA też chętnie pogram (obojętnie jaki lvl) mój numer gg: 6130617
xKrysteKx
Niemy Mędrzec

Post by xKrysteKx »

Ja tak że gram w SP i chciabym zagrac sobie przez neta z kims :wink: SP Zakon Świtu z 2 dodatkami mam a wersja 1.53.65731 :wink: jesli ktos chciaby zagrac niech pisze na gg 12238941 przewaznie na niewidoku :wink:

pozdro
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Ja wiem, że to będzie offtop i spam, ale odnoszę wrażenie, że połowa forum nigdy nie zainteresowała się działem wojen klanów. Jeżeli tak wielu z was chce grać w spella przez internet to czemu się nie zmobilizuje i nie poczyta trochę nt. wk?

Dla zainteresowanych wk napisałem mini FAQ:

http://www.spellforceweb.fora.pl/wieza-dyplomatow,25/witaj-przybyszu-w-wiezy-dyplomatow-czyli-co-to-wk-quot,1372.htmll
Dambi2696
Niemy Mędrzec

Post by Dambi2696 »

ja chętnie zagram na multi wersja 1.53 mam wszystkie dodatki jak coś piszcie na gg 4441605
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Uprzejmie proszę następnych użytkowników, by w swoich postach zamieszczali odpowiednie informacje dotyczące rozgrywki, tj. czy oczekują pojedynku PVP, czy podexpienia w trybie gry swobodnej. Dobrze byłoby również podać poziom postaci. IMHO coś takiego ułatwi wszystkim znalezienie odpowiedniego gracza.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

Wydaje mi się, że więcej niż połowa użytkowników tam nie zajrzała...
Post Reply